batın000
80+
PSU'nun güç kablolarının takılı olduğundan emin misiniz? Hiçbir tepki olmaması çok zor. Kablolamada bir hata olması muhtemel.Hiç tepki yok hocam
hocwm hiç bir şey açılmıyor hiç bir tepki yok
PSU'nun güç kablolarının takılı olduğundan emin misiniz? Hiçbir tepki olmaması çok zor. Kablolamada bir hata olması muhtemel.Hiç tepki yok hocam
hocwm hiç bir şey açılmıyor hiç bir tepki yok
Yok hocam yok kafayı yedirttti bana, kaç kere bilgisayar toplayıp montajlamışımdır yok yani, kablo takılı her şeyi denedim vsPSU'nun güç kablolarının takılı olduğundan emin misiniz? Hiçbir tepki olmaması çok zor. Kablolamada bir hata olması muhtemel.
Yani anakart power kabloları bağlı ve power switch bağlı ise herhangi sebepten PSU kendini korumaya almış olabilir.Yok hocam yok kafayı yedirttti bana, kaç kere bilgisayar toplayıp montajlamışımdır yok yani, kablo takılı her şeyi denedim vs
Kasaya güç gitmiyor bir şekilde. İşlemciyi takmasanız dahi en azından fanlar döner. Kasaya güç gidişini engelleyen bir durum var.Yok hocam yok kafayı yedirttti bana, kaç kere bilgisayar toplayıp montajlamışımdır yok yani, kablo takılı her şeyi denedim vs
beklediö onu da denedim, anakart güç kablosunu çıkartıp kabloya kısa devre yaptırıp denedim çalışıyor güçte geliyor fanlar dönmüyor sadeceYani anakart power kabloları bağlı ve power switch bağlı ise herhangi sebepten PSU kendini korumaya almış olabilir.
220V PSU kablosunu sökün 5dk bekleyin tekrar deneyin bu arada psu üzerinde ki anahtar da bozuk olabilir
Ankart üzerinde yanan led falan olmuyor mubeklediö onu da denedim, anakart güç kablosunu çıkartıp kabloya kısa devre yaptırıp denedim çalışıyor güçte geliyor fanlar dönmüyor sadece
Güç geldiğini nasıl anladınız? Herhangi bir belirti olmuyor diye anladım fakat yanlış mı anladım?beklediö onu da denedim, anakart güç kablosunu çıkartıp kabloya kısa devre yaptırıp denedim çalışıyor güçte geliyor fanlar dönmüyor sadece