Neler Yeni

Lütfen Yardım edebilir misiniz

Berat Alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Alp Soğukpınar
Arkadaşlar bugün bilgisayarımı söküp tamamen temizledim sonra da tekrar topladım sistemim topladıktan sonra sorunsuz açıldı hdmı ı herzaman taktiğim girişe taktım önce ekran geldi parolayı girerken çat ekran kapkaranlık oldu hdmı ı ikinci girişe taktım çalıstı ama ekran kartında hangi hdmı a takarsan ona göre bir profil ayarlıyor ve ikinci hdmı girişinde de benim ayarlarım yok sonra düzeldimi diye tekrar ilk girise taktım monitör hdmı ın takıldığını anladı ama güç koruma moduna aldı yani uyku moduna geçti bu neden olmuş olabilir ve nasıl duzeltilir yardım edebilirmisiniz

GFYT

80+ Bronze
Ekran kartının güç bağlantısını yaptınız mı ? Bu sorun bundan kaynaklı olabiliyor, pcıe express bölümüne çıkarıp yeniden takmayı deneyin,
kürdanla hdmı girişini temizleyin.

Bu çözüm işe yaramazsa atacağım videodaki adımları yapın ;

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Sorun muhtemelen PSU'da özellikleri nedir?

Berat Alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Alp Soğukpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartının güç bağlantısını yaptınız mı ? Bu sorun bundan kaynaklı olabiliyor, pcıe express bölümüne çıkarıp yeniden takmayı deneyin,
kürdanla hdmı girişini temizleyin.

Bu çözüm işe yaramazsa atacağım videodaki adımları yapın ;

Ama şimdi sorun şöyle ekran kartında iki hdmı girişi var herzaman çalışan giriş çalışmıyor ama ikinci girişte sorun yok PCI express de sorun olsa ikincisi de çalışmaz ve ekranıma lütfen güç bağlantısını yapınız diye bir yazı çıkardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun muhtemelen PSU'da özellikleri nedir?
PSU da olma ihtimali yok çünkü ekran kartında iki hdmı girişi var biri çalışırken diğeri çalışmıyor ve bugün akşama kadar çalışıyordu taa ki bilgisayarı montajlayip açıp tam parola yı girene kadar hayır montajda bir sorun oldu desem önce normal bir biçimde açıldı sonradan Cat diye gitti

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Ama şimdi sorun şöyle ekran kartında iki hdmı girişi var herzaman çalışan giriş çalışmıyor ama ikinci girişte sorun yok PCI express de sorun olsa ikincisi de çalışmaz ve ekranıma lütfen güç bağlantısını yapınız diye bir yazı çıkardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU da olma ihtimali yok çünkü ekran kartında iki hdmı girişi var biri çalışırken diğeri çalışmıyor ve bugün akşama kadar çalışıyordu taa ki bilgisayarı montajlayip açıp tam parola yı girene kadar hayır montajda bir sorun oldu desem önce normal bir biçimde açıldı sonradan Cat diye gitti
diğer forumlarda da konu açmayı dene maalesef ben yardımcı olamayacağım

Top Bottom