Neler Yeni

Çözüldü✓ LÜTFEN YARDIM EDİN!! BAZI KLAVYE TUŞLARI KİLİTLENMİŞ

metamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
metamorph
Arkadaşlar lütfen yardım edin, dünden beri bakmadığım internet sitesi, izlemediğim video kalmadı.
Laptop klavyemdeki bazı tuşlar bir anda çalışmamaya başladı. ctrl, windows tuşu, alt, alt gr bunlar çalışmıyor ama aralarında fn tuşu, space tuşu falan çalışıyor. Sürücü güncellemesinden klavye kaldır vs her yolu denedim, en son dün gidip sıfır bir harici klavye aldım onu taktım. Aynı şekilde harici klavyede de basmıyor aynı tuşlar, onun dışındaki bütün tuşlar çalışıyor ama. Bir bakıma bu tuşlar kilitlenmiş gibi bir şey yani. Nasıl çözebileceğimi bilen varsa önerilerinizi bekliyorum.

metamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
metamorph
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
denedim bir değişiklik olmadı maalesef. kafayı yiyeceğim :)

metamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
metamorph
Hocam maalesef herhangi bir değişiklik yok, çok enteresan bir durum farkındayım ben de anlamadım.. Sorunun donanımsal olmadığı belli buna rağmen hiçbir çözüm bulamamak enteresan

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Hocam maalesef herhangi bir değişiklik yok, çok enteresan bir durum farkındayım ben de anlamadım.. Sorunun donanımsal olmadığı belli buna rağmen hiçbir çözüm bulamamak enteresan
Birde bunu deneyin, farklı bir forumda buldum.

* Başlat'a tıklayın ve Regedit'i arayın ve açın.
* Yerel makine hkey_local_ machine gidin.
* System\CurrentControlSet\Control klasörüne gidin ve ardından klavye düzeni klasörünü tıklatın.
* Scancode map kayıt defterine sağ tıklatın ve sonra Sil'i tıklatın.
* Evet'e tıklayın ve bilgisayarı yeniden başlatın.

metamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
metamorph
Hocam tüm kalbimle teşekkür ediyorum şuan. Scancode map defterini bulamadım ama REG_SZ adlı bir defter vardı onu silmeyi denedim, ona da başarıyla silinemedi diye uyarı verdi . Neyse inşallah başka bir şeyi bozmamışımdır diyerek laptobu yeniden başlattım ve şuan çalışıyor bu tuşlar. Tekrardan çok teşekkür ederim.

Bu arada çözümü bulduğunuz linki atabilir misiniz merak ettim neden böyle olduğunu ve nasıl çözüldüğünü ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,683
Üyeler
164,717
Son üye
Herdeja
Top Bottom