Neler Yeni

Lütfen yardım edin ekran gitti ve Windows güncelleme yapıyor :(

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Arkadaşlar benim kulaklığımın jack girişi kırık o yüzden bazen tek yerinden ses geliyor bende sağa sola oynatarak düzeltiyorum bu gün düzeltirken monitör birden siyah beyaz noktalı oldu karincalaniyor gibi monitörün fişini söküp taktım düzelmedi pcyi kapa aç yaptım güncelleme yapmaya başladı şimdide güncelleme tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor diyor lütfen yardım edin

Kinqlao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan Yücel
Merak etme bilgisayarına bir zarar vermemişsin. Öncelikle yeni bir kulaklık almanı öneririm sonrasında güncelleme geri alınıyor dedikten sonra ne oldu ?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merak etme bilgisayarına bir zarar vermemişsin. Öncelikle yeni bir kulaklık almanı öneririm sonrasında güncelleme geri alınıyor dedikten sonra ne oldu ?
Ya zaten yeni kulaklık almak için formda konu açmıştım değişiklikler geri alınıyor diyor biraz bekliyor böyle sonra bilgisayar kapanıp açılıyor gene aynı hata :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam lütfen yardım edin yeni bilgisayar alabilcek gücüm yok kimi etiketlemem gerek ilgilenmesi için :(

Kinqlao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan Yücel
Anlıyorum şöyle yapın bilgisayar açılırken güç kablosunu birden çekin ve başlat tuşuna basın ardından güç kablosunu takıp, Windows onarım yapın Windows kendini onarıcaktır.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Anlıyorum şöyle yapın bilgisayar açılırken güç kablosunu birden çekin ve başlat tuşuna basın ardından güç kablosunu takıp, Windows onarım yapın Windows kendini onarıcaktır.
Efendim şimdi kendiliğinden açıldı bir şey olursa sizi bu konuya etiketlesem ilgilenir misiniz lütfen :(

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları

Kinqlao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan Yücel
Abi Windows gene güncelleme yapıyor ve gene bitmiyor kendi kendine bitmesini bekliycem olmassa bunun sebebi nedir acaba
Güncelleme derken donanım yazılımlarımı yoksa, Windows'un kendi güncellemelerimi onu anlayabilirsem daha kolay yardımcı olabilirim.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Güncelleme derken donanım yazılımlarımı yoksa, Windows'un kendi güncellemelerimi onu anlayabilirsem daha kolay yardımcı olabilirim.
Windows bence çünkü kalan hepsi güncel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,023
Üyeler
172,455
Son üye
Melossisme
Top Bottom