Neler Yeni

Lütfen yardım edın neden bu kadar sıcak?

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
Arkadaşlar i5 9400f için snowman m200 aldım sabah monteledım ama monte ettıkten sonra anakartım 73 74 dereceye kadar çıkıyo bu neden oluyor lütfen yardımcı olun

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-01-22 011822.png
    Ekran görüntüsü 2022-01-22 011822.png
    148.8 KB · Hit: 66

bozkan

80+ Bronze
Sogutucu kalitesini bilmiyorum fakat gecmis tecrubelerimden yola cikarak fan iyi oturtulmazsa, fan kilitleri iyi takilmazsa, ya da termal macun cok az ya da cok fazla surulmus ise bu sorunun yasaniyor olabilecegini tahmin ediyorum. daha bilgili arkadaslar aydinlatacaktir

theali

80+ Bronze
Sogutucu kalitesini bilmiyorum fakat gecmis tecrubelerimden yola cikarak fan iyi oturtulmazsa, fan kilitleri iyi takilmazsa, ya da termal macun cok az ya da cok fazla surulmus ise bu sorunun yasaniyor olabilecegini tahmin ediyorum. daha bilgili arkadaslar aydinlatacaktir
katılıyorum

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Arkadaşlar i5 9400f için snowman m200 aldım sabah monteledım ama monte ettıkten sonra anakartım 73 74 dereceye kadar çıkıyo bu neden oluyor lütfen yardımcı olun
fanı tam oturttuğundan emin misin dün de sormuştun

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam işlemcıye tam otutturdum eminim termal macunda yeterlı kullandım 73 derecenın anakarta bi zararı olurmu?w
Mesaj otomatik birleştirildi:

fanı tam oturttuğundan emin misin dün de sormuştun
evet hocam emınım tam oturdu

thepublicman

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,350
İsim
Kadir
islemcinin ısısına gore anakart yuksek kasanın modeli nedir? Kasanın montajında veya kasanın fanları etkili soğutmuyor gözüküyor

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
islemcinin ısısına gore anakart yuksek kasanın modeli nedir? Kasanın montajında veya kasanın fanları etkili soğutmuyor gözüküyor
hocam bu fanı takmadan önce stabıl olan 2 şey değişti işlemcı ısısı azaldı anakart ısıs arttı kasanın soğutması ıle ılgılı oldugunu sanmıyorum

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçen gün konu açtın t6 ultra önerdik. Sen neden bunu aldın ki? YouTube da donanım arşivi videosunda da 74 derece falan görüyor oyunlarda. Aldığın değerler normal. Stok fandan hallice bir soğutucu

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
Geçen gün konu açtın t6 ultra önerdik. Sen neden bunu aldın ki? YouTube da donanım arşivi videosunda da 74 derece falan görüyor oyunlarda. Aldığın değerler normal. Stok fandan hallice bir soğutucu
bütçem yetmedı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

m200 den önce de böyle miydi ?
hayır anakart 30 40 işelmcı 70 di

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler