Neler Yeni

LÜTFEN YARDIM EDİN

Crøwłey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Bedirhan Yılmaz
Arkadaşlar 1 ay önce hepsiburadadan aldığım laptopta inanılmaz bir performans düşüşü var. 2 gün önce 60-70 Fpste oynadığım apex şu an 20-30 arası alıyorum. Lolde mapte gezerken ekranda dalga halinde buğulanmalar oluyor. Performansında acayip bir düşüklük var ve pcyi formatlamama rağmen düzelmedi hiçbir şey. Driverları eksik değil sorun ne olabilir lütfen yardım edin. Dünyanın parasını verip aileme karşı mahcup hissediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternette gezerken falan akarken şimdi takılıyor

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Göksel Gündüz
Performans düşüşü olmadan önce herhangi bir program falan kurdun mu? Belki o program etkiliyodur. Format atarsan düzelebilir belki.

Yada güç seçenekleriyle oynadıysan oluyor olabilir. Yüksek performansta çalıştır dizüstünü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Nvdia geforce experience yi kaldır , sol alt bildirim panelinden nvdia denetim masasını aç görüntü ayarlarını kalite ibaresine çevir. 3d ayarlarının yönetilmesi ayarına gel oynadığın herhangi bir program için lol mesela tercih edilen işlemciyi yüksek performanslı nvdia yap kaydet .Pcyi yeniden başlat ve oyuna gir düzelirse yazılımsal geforce experienceyi bir daha kurma.

Crøwłey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Bedirhan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Performans düşüşü olmadan önce herhangi bir program falan kurdun mu? Belki o program etkiliyodur. Format atarsan düzelebilir belki.

Yada güç seçenekleriyle oynadıysan oluyor olabilir. Yüksek performansta çalıştır dizüstünü.
hacı zaten formatladım pcyi ama düzelmedi

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Önce cihazın modelini ve bilgilerini ver. Faldan bulamıyoruz sistemleri.

Crøwłey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Bedirhan Yılmaz

Crøwłey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Bedirhan Yılmaz
Nvdia geforce experience yi kaldır , sol alt bildirim panelinden nvdia denetim masasını aç görüntü ayarlarını kalite ibaresine çevir. 3d ayarlarının yönetilmesi ayarına gel oynadığın herhangi bir program için lol mesela tercih edilen işlemciyi yüksek performanslı nvdia yap kaydet .Pcyi yeniden başlat ve oyuna gir düzelirse yazılımsal geforce experienceyi bir daha kurma.
yok kanka düzelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video var elimde ekrandaki dalga halindeki buğulanmayla alakalı. Buraya atılmıyor ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,571
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom