Çözüldü✓ Lütfen Yardım Monitörde sorun mu var?

Borishere

80+
Reaksiyon skoru
2
Dostlar selam 08.10.2025 tarihinde amazon üzerinden msi mag274cqf bir monitör aldım yaklaşık 5 günün sonunda bugün cs2 de ve singleplayer oyunlarda garip bir titreşim midir ghostling midir bilmediğim bir durumla karşı karşıyayım buraya video atamadığım için youtube üzerinden shorts videosu koydum alta linkini bırakıyorum sizden ricam acaba monitörde ghostling mi var yoksa ben mi birşeyi yanlış yapıyorum. Bir de gariplik şurada bu durumu genelde sarı ışığı bol olan bölgelerde alıyorum(oyunlarda gündüz ya da cs2 de dust2 de gibi)

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

(((silahların olduğu bölüme bakarsanız bir kayma var gibi görünüyor))

Dostlar selam 08.10.2025 tarihinde amazon üzerinden msi mag274cqf bir monitör aldım yaklaşık 5 günün sonunda bugün cs2 de ve singleplayer oyunlarda garip bir titreşim midir ghostling midir bilmediğim bir durumla karşı karşıyayım buraya video atamadığım için youtube üzerinden shorts videosu koydum alta linkini bırakıyorum sizden ricam acaba monitörde ghostling mi var yoksa ben mi birşeyi yanlış yapıyorum. Bir de gariplik şurada bu durumu genelde sarı ışığı bol olan bölgelerde alıyorum(oyunlarda gündüz ya da cs2 de dust2 de gibi)

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

(((silahların olduğu bölüme bakarsanız bir kayma var gibi görünüyor))

nvida gsynic vsynic gibi ayarlarını kapa reflex kapa açıklarsa eğer hala düzelmezse ghosting olabilir monitör ayarlarında tepkime ms ayarlarını bi en lowa çek bi en yükseğe yani 4ms 1ms gibi ayarlar extreme high gibi msi hiç kullanmadım anlamışndır o ayarları yüksek ve düşükte dene ayarlarını ufo test yaparken canlı takip et en temiz sonucu alırsın böyle

Hocam çözdüm sanırım çok ama çok teşekkür ediyorum amd kontrol panelinden bazıları açık gözüküyordu oyunda özellikle fluid motion denen özelliğe sebep yaşıyormuşum sorunu

Ekler

• WhatsApp Image 2025-10-16 at 00.39.59.webp
    WhatsApp Image 2025-10-16 at 00.39.59.webp
    44.2 KB · Hit: 11
Geri