Lütfen yardım pc kullanamıyorum.

ByDolph

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
544
Benim eski bi pc var ama her şeyi sağlam. Geçenlerde görüntü gelmediği için anakart değişikliği yaptım. Uyumlu. Bir süre kullandıktan sonra şunlar oldu. Pc oyundayken dondu ve kaldı reset atmak tek çözüm oluyor. Sonralarda google da , windows yükleme ekranında hatta bios menüde bile donup kalıyor. Dün bios pilini cıkarıp geri taktım ve her sey güzel görünüyordu. Ekran kartı driverını yükledim ve kapattım. Simdi de yine aynı durum daha masaüstünü gormeden donup kalıyor. Sıcaklık değerlerim normal. Eğer pc den anlayan tanıdığınız varsa dm den iletişim adresi bırakabilir mi ?

Hocam benzer sorundan müzdaribim, denemediğim şey kalmadı. Ben PSU'dan şüpheleniyorum, size de hesaplama yapmanızı öneririm.

Hocam benzer sorundan müzdaribim, denemediğim şey kalmadı. Ben PSU'dan şüpheleniyorum, size de hesaplama yapmanızı öneririm.
Ben bios pilini söküp taktığımda bi süre sorunsuz calismiti. Bende pau dan supheleniyorum ve denemedigim sey kalmadi .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seninle iletisimde kalalim ilk kim bulursa soylesin

Ben bios pilini söküp taktığımda bi süre sorunsuz calismiti. Bende pau dan supheleniyorum ve denemedigim sey kalmadi .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seninle iletisimde kalalim ilk kim bulursa soylesin
Ekran kartına undervolt yaptım, PBO'yu kapattım, ön panel USB bağlantılarını tamamen iptal ettim ve bilgisayarı sorunsuz kullanıyorum. Yaklaşık 100-120W bir enerji tassarrufu sağladı bunlar bana. Benim sorunum kesinlikle PSU yetersizliği.

Ekran kartına undervolt yaptım, PBO'yu kapattım, ön panel USB bağlantılarını tamamen iptal ettim ve bilgisayarı sorunsuz kullanıyorum. Yaklaşık 100-120W bir enerji tassarrufu sağladı bunlar bana. Benim sorunum kesinlikle PSU yetersizliği.
Knk anlamadım undervolt ne. Pbo ne usb bağlantıları normal usb girisleri mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,014
Üyeler
183,370
Son üye
f4t1h07
Geri