Neler Yeni

Lütfen Yardım! Ryzen 5500 Bi̇os Açilma Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
metehan durmuş
HERKESE MERHABA

A320 M PRO VH PLUS ANAKART KULLANIYORUM BİRAZ ÖNCE RYZEN 5500 İŞLEMCİ TAKTIM
BİOS EN SON SÜRÜMÜNE GÜNCELLEDİM ANCAK BİOS EKRANINA ATIYOR WİNDOWS AÇILMIYOR

SORUN NEDİR ACİLL DESTEK RİCA EDERİMM !!

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Yuzarsef
BIOS ssd/hdd görüyor mu ve de nereden boot ediyor bir bakıp paylaşabilir misin? Bazen temiz kurulum isteyebiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
metehan durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS ssd/hdd görüyor mu ve de nereden boot ediyor bir bakıp paylaşabilir misin? Bazen temiz kurulum isteyebiliyor.
BİOSDA SSDLERİM GÖZÜKÜYOR ANCAK O KADAR BİLGİLİ DEĞİLİM BOOT ETTİĞİ EKRANI NERDEN GÖRECEĞİM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekler

• IMG_1529.jpeg
    IMG_1529.jpeg
    1.2 MB · Hit: 30
  • IMG_1528.jpeg
    IMG_1528.jpeg
    848.1 KB · Hit: 44
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Yuzarsef
F12 veya F10 tuşuna basınca boot ekranı gelmesi lazım oradan seçiyorsun diskini. Veyahutta içine girdiğin zaman başlatacağı diski seçmen gerekiyor internete marka modelini ve boot ayarlarını yapmayı yazarak da anlatımlı videolarını bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
metehan durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F12 veya F10 tuşuna basınca boot ekranı gelmesi lazım oradan seçiyorsun diskini. Veyahutta içine girdiğin zaman başlatacağı diski seçmen gerekiyor internete marka modelini ve boot ayarlarını yapmayı yazarak da anlatımlı videolarını bulabi
CEVAPLADIĞIM GÖRÜNTÜLERDE BOOST EKRANI DOĞRU MU ACABA

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Yuzarsef
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Yuzarsef
Buradan nasıl portable açacağını öğrenebilirsin. Yukarı aşağı çekmek için de sağ tarafta bildirinin olması lazım bende direk mouse ile sürükler bırak yaparak oluyor her BIOS sürümünde farklıdır ama sağ tarafta yazar.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,026
İsim
Emre Zengin
BİOSDA SSDLERİM GÖZÜKÜYOR ANCAK O KADAR BİLGİLİ DEĞİLİM BOOT ETTİĞİ EKRANI NERDEN GÖRECEĞİM
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer halledemediysen Advanced sekmesine tıklayıp oradan Windows OS Configuration'a girip CSM ya da CSM+UEFI olarak ayarlar mısın?

Top Bottom