Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lydsto 5L Beyaz Airfryer Naysla 849₺!

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Hediye olarak düşünüyorsanız 2000 TL'ye Philips modelleri var, en azından markası Philips olur ya.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Hediye olarak düşünüyorsanız 2000 TL'ye Philips modelleri var, en azından markası Philips olur ya.
Markaya bağlı olmuyor o. Xiaomi de kötü değil. Philips in çok fazla kalitesiz ürününe denk geldim, yıllardır kullandığımız ürünleri de var . Modele bakmak lazım

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
çektim bir tane teşekkürler
Usta seninki geldi mi? Ben denedimde patatesi 50 dakikada pişiriyor küçük dilim koyuyorum çokta değil üstelik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapıştırdım 1 tane koy evine
Mesaj otomatik birleştirildi:

turuncu ve beyaz kalmış beyaz aldık malum
Bende 750tlye anneme bir tane aldım.Konuyu açan moderatörümüze çok teşekkür ederim annem çok mutlu oldu :)
Denediniz mi?

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yiğit Arık
Bende bu posttan görüp aldım ve 3 günlük kullanım deyimlerimi anlatayım.

Plastiği vs. dandik. Göstergenin üstü, haznenin sağı solu vb açıklık kalıyor, bi sorun yaratmıyor fakat estetik değil. Patatesi vb. 200 derecede 30dk da pişiriyor. Teflonu ayrılmadığı için temizlemesi zahmetli. Cihaz çok ısınınca dokunmatik çalışmıyor fişi çekip takmak gerekiyor. Dokunmatik bazen aşırı kasmaya başlıyor. Bana yağlık geldi fakat yağlığa az basınca suyu püskürtmeyip çizgi şeklinde döküyor. Çok basıncada tahmini 1 yemek kaşığından biraz daha fazla yağ geliyor. Bunun haricinde tavsiye ederim.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Hocam mod sürersine 7 8 dk daha ekledim baktım pişimişti
Bende bu posttan görüp aldım ve 3 günlük kullanım deyimlerimi anlatayım.

Plastiği vs. dandik. Göstergenin üstü, haznenin sağı solu vb açıklık kalıyor, bi sorun yaratmıyor fakat estetik değil. Patatesi vb. 200 derecede 30dk da pişiriyor. Teflonu ayrılmadığı için temizlemesi zahmetli. Cihaz çok ısınınca dokunmatik çalışmıyor fişi çekip takmak gerekiyor. Dokunmatik bazen aşırı kasmaya başlıyor. Bana yağlık geldi fakat yağlığa az basınca suyu püskürtmeyip çizgi şeklinde döküyor. Çok basıncada tahmini 1 yemek kaşığından biraz daha fazla yağ geliyor. Bunun haricinde tavsiye ederim.
Usta telefona bağladıniz mi? Bağlamayın herhangi bir farkı olur mu? Benimki tavuğu 1 saatte patatesi 45dkde yapiyor da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Aykut Adil Çınar
Usta telefona bağladıniz mi? Bağlamayın herhangi bir farkı olur mu? Benimki tavuğu 1 saatte patatesi 45dkde yapiyor da.
Telefona bağlı ama pek fark yok uygulamadan kontrol edebiliyorsun sadece başlat durur özellikleri var uygulama biraz boş geldi bana

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet
4-5 akşamdır kullanıyoruz. Tavuk kanat, baget, incik, pirzola 200 derecede 40 dk'da derisi tamamen çıtırlaşıyor tek parça çekemiyorsun bile içide gayet güzel pişiyor. Muhtemelen 30 dk yeter eşim öyle sevdiği için 40dk yapıyoruz. Bir gün bunların yanına göğüs atmıştık bir parçada o bildiğin ince kısımlar kuruyup serleşti denemek lazım ama 30dk dan az sürede pişecektir. Bunları ızgaraya koyup altına soğan, mantar ve biber koyuyoruz. Bir gün marketten aldığımız 1 kg gibi 1 tabak kanatı deneyelim diye tam ve az sıkıştırarak tamamen kapatacak şekilde yerleştirdik ızgaraya ve altında ki biberler tam anlamıyla pişmedi muhtemelen hava akışı sağlanamadı. Kıyaslayabileceğim başka bir makine tecrübem olmadı ama şahsen çok memnunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,811
Üyeler
165,239
Son üye
Wwhois
Top Bottom