Markaya bağlı olmuyor o. Xiaomi de kötü değil. Philips in çok fazla kalitesiz ürününe denk geldim, yıllardır kullandığımız ürünleri de var . Modele bakmak lazımHediye olarak düşünüyorsanız 2000 TL'ye Philips modelleri var, en azından markası Philips olur ya.
Usta seninki geldi mi? Ben denedimde patatesi 50 dakikada pişiriyor küçük dilim koyuyorum çokta değil üstelik.çektim bir tane teşekkürler
yapıştırdım 1 tane koy evine
Mesaj otomatik birleştirildi:
turuncu ve beyaz kalmış beyaz aldık malum
Denediniz mi?Bende 750tlye anneme bir tane aldım.Konuyu açan moderatörümüze çok teşekkür ederim annem çok mutlu oldu
Denedim hocam ben memnunum f/p benceUsta seninki geldi mi? Ben denedimde patatesi 50 dakikada pişiriyor küçük dilim koyuyorum çokta değil üstelik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denediniz mi
Ne kadarda yapıyor patatesi falan? Bencr biraz uzun gibi süresiDenedim hocam ben memnunum f/p bence
Hocam mod sürersine 7 8 dk daha ekledim baktım pişimiştiNe kadarda yapıyor patatesi falan? Bencr biraz uzun gibi süres
Hocam mod sürersine 7 8 dk daha ekledim baktım pişimişti
Usta telefona bağladıniz mi? Bağlamayın herhangi bir farkı olur mu? Benimki tavuğu 1 saatte patatesi 45dkde yapiyor da.Bende bu posttan görüp aldım ve 3 günlük kullanım deyimlerimi anlatayım.
Plastiği vs. dandik. Göstergenin üstü, haznenin sağı solu vb açıklık kalıyor, bi sorun yaratmıyor fakat estetik değil. Patatesi vb. 200 derecede 30dk da pişiriyor. Teflonu ayrılmadığı için temizlemesi zahmetli. Cihaz çok ısınınca dokunmatik çalışmıyor fişi çekip takmak gerekiyor. Dokunmatik bazen aşırı kasmaya başlıyor. Bana yağlık geldi fakat yağlığa az basınca suyu püskürtmeyip çizgi şeklinde döküyor. Çok basıncada tahmini 1 yemek kaşığından biraz daha fazla yağ geliyor. Bunun haricinde tavsiye ederim.
Telefona bağlı ama pek fark yok uygulamadan kontrol edebiliyorsun sadece başlat durur özellikleri var uygulama biraz boş geldi banaUsta telefona bağladıniz mi? Bağlamayın herhangi bir farkı olur mu? Benimki tavuğu 1 saatte patatesi 45dkde yapiyor da.
Telefona bağlamadığım için bilmiyorum maalesef.Usta telefona bağladıniz mi? Bağlamayın herhangi bir farkı olur mu? Benimki tavuğu 1 saatte patatesi 45dkde yapiyor da.
4-5 akşamdır kullanıyoruz. Tavuk kanat, baget, incik, pirzola 200 derecede 40 dk'da derisi tamamen çıtırlaşıyor tek parça çekemiyorsun bile içide gayet güzel pişiyor. Muhtemelen 30 dk yeter eşim öyle sevdiği için 40dk yapıyoruz. Bir gün bunların yanına göğüs atmıştık bir parçada o bildiğin ince kısımlar kuruyup serleşti denemek lazım ama 30dk dan az sürede pişecektir. Bunları ızgaraya koyup altına soğan, mantar ve biber koyuyoruz. Bir gün marketten aldığımız 1 kg gibi 1 tabak kanatı deneyelim diye tam ve az sıkıştırarak tamamen kapatacak şekilde yerleştirdik ızgaraya ve altında ki biberler tam anlamıyla pişmedi muhtemelen hava akışı sağlanamadı. Kıyaslayabileceğim başka bir makine tecrübem olmadı ama şahsen çok memnunuz.Usta telefona bağladıniz mi? Bağlamayın herhangi bir farkı olur mu? Benimki tavuğu 1 saatte patatesi 45dkde yapiyor da.