katılıyorum + textleri daha sade bir şekilde yapsaydı hoş olurdu, 2 de bir sürekli ekrana parlayan efektlerde gözümü epey bir rahatsız etti.Sözleri çok saçma, çoğu yeni nesil rap şarkılarındaki gibi.
Sözlerin de yeşille yazılması bi tık kötü durmuş bence, daha farklı bir şekilde olabilirmiş.
Evet bunu biliyorum çok daha iyisini yapmıştım aslında o an beğenilmeyeceğini düşündüm videoyuda son an hazırlayınca böyle oldu biraz amatör bi çalışma oldu devamında daha kaliteli şeyler yapmayı düşünüyorumYazı fontu çok kötü.
kanka efektler falan güzelde yazı öylesine yazılmış sanki o yeşil gölge falan hiç olmamış
evet biraz hızlı geliştiği için çabuk yapmam gerekti font falan güzel ayarlayamadım dediğim gibikanka efektler falan güzelde yazı öylesine yazılmış sanki o yeşil gölge falan hiç olmamış
hiç ayarlamayım direk arial black bold yapsaydın yine daha iyi olurmuş beeevet biraz hızlı geliştiği için çabuk yapmam gerekti font falan güzel ayarlayamadım dediğim gibi
Evet bi tık amatör bi çalışma oldu dediğim gibi ilerki zamanlarda daha kaliteli işler yapacağımSesinde gereğinden fazla efekt var ve mikrofon çok kaliteli gibi değil gibi.