maks 2kBütçeyi tahmin etmem mi lazım.
3500 mb civarına kullanırsın. Render falan yapmıyorsan aradaki farkı hissetmezsin.benim anakart pcıe 3.0 fakat almak istediğim m.2 ssd corsair mp600 oda pcıe4.0 aldığım zaman ne kadar kayıp yaşarım ve sizlerin vereceği ssd önerisi var mı?
Bunun çipi değişti haberleri çıkmıştı bir ara.PCI 3.0-4.0 Performans farkını bilmiyorum.
Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.295,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
peki bunu almak mantıklı mı yoksa mp600 almak mı mantıklı3500 mb civarına kullanırsın. Render falan yapmıyorsan aradaki farkı hissetmezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun çipi değişti haberleri çıkmıştı bir ara.
Hiç duymadım. Kaynak atabilir misiniz? okuyayım.3500 mb civarına kullanırsın. Render falan yapmıyorsan aradaki farkı hissetmezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun çipi değişti haberleri çıkmıştı bir ara.
Hiç duymadım. Kaynak atabilir misiniz? okuyayım.
CS3040 bakabilirsin. O da gen 4peki bunu almak mantıklı mı yoksa mp600 almak mı mantıklı
Valla, bana göre çipin değişmesi daha iyi olmuş. maksimum aktaracağın dosya zaten 120 GB civarı olur. bu da daha hızlı aktarman demek.WD'den sonra Samsung'un da, gizlice SSD'leri değiştirdiği ortaya çıktı
Geçtiğimiz günlerde büyük depolama birimi firması WD'nin gizlice SSD kontrolcülerini değiştirdiği ortaya çıkmıştı. Yeni bilgiler, Samsung, 970 Evo Plus'ın da aynı kaderi paylaştığını söylüyor.www.donanimhaber.comMesaj otomatik birleştirildi:
CS3040 bakabilirsin. O da gen 4
Oyun oynuyorsan hiçbir farkı olamayacak zaten. Ha MP600 ha CS3040
peki cs3040 soğutma performansı nasılWD'den sonra Samsung'un da, gizlice SSD'leri değiştirdiği ortaya çıktı
Geçtiğimiz günlerde büyük depolama birimi firması WD'nin gizlice SSD kontrolcülerini değiştirdiği ortaya çıkmıştı. Yeni bilgiler, Samsung, 970 Evo Plus'ın da aynı kaderi paylaştığını söylüyor.www.donanimhaber.comMesaj otomatik birleştirildi:
CS3040 bakabilirsin. O da gen 4
Oyun oynuyorsan hiçbir farkı olamayacak zaten. Ha MP600 ha CS3040
Yaniii Evo plus'a o parayı vereceğime çok daha iyi alternatifler var.Valla, bana göre çipin değişmesi daha iyi olmuş. maksimum aktaracağın dosya zaten 120 GB civarı olur. bu da daha hızlı aktarman demek.
Isı konusunda bilemeyeceğim. 100 derece lethal bir değer eğer doğruysa.
Siz ne için alıyorsunuz ssd'yi? profesyonel kullanım için mi?peki cs3040 soğutma performansı nasıl
Anakartın hangisi?peki cs3040 soğutma performansı nasıl