RefX
80+ Gold
Dahası
Anakartım B450M A Pro Max
M2 SSD'im : Kingston A2000
Giriş kısmı oluyor ama anakarta vida ile bağlama yeri yok ne yapmalıyım ?
Anakart'ı ilk açtığın zaman yanında yedek vidalar gelir, her anakartta olur. Onlardan birini takacaksın.
Düzeltme: Vida mı yok, vidanın oturacağı yuva mı yok?
Var ama çok küçük bi vida. O anakart girişine göre karınca gibi kalıyorSSD'yi tam oturttuğuna emin misin? Vida anakartta takılı olması lazım diye biliyorum, öyle değilse internette "M.2 Vidası" olarak aratıp bulabilirsin.
M.2 vidası diye yazarsa metrik 2 ölçüsünde vida çıkar. O vidayı internetten almasına gerek yok, eğer anakart kutusunu ve yanında gelen yedek vidaları atmadıysa. Bütün anakartların kutusunun içinden çıkıyor.SSD'yi tam oturttuğuna emin misin? Vida anakartta takılı olması lazım diye biliyorum, öyle değilse internette "M.2 Vidası" olarak aratıp bulabilirsin.
İşte o normal anakartın kasaya bağlantı vidası. O değil, M2 için ayrı bir vidası var.Var ama çok küçük bi vida. O anakart girişine göre karınca gibi kalıyor
Kasaya olmuyor dostumO vida yuvası anakartın kutusundan cıkar knk. Bende ilk aldığımda çok aradım sonra bir baktım içine koymuslar zaten
tm iste knk. Anakartta bir yuva olması lazım sende o yok. Ya hiç takmadın yada düştü. Yuva ayrı vidası ayrı oluyor.Önce yuvayı oturtup sabitliyorsun daha sonra vida ile sıkıyorsun.Kasaya olmuyor dostum
Bende yuva videosu vb çıkmadı knktm iste knk. Anakartta bir yuva olması lazım sende o yok. Ya hiç takmadın yada düştü. Yuva ayrı vidası ayrı oluyor.Önce yuvayı oturtup sabitliyorsun daha sonra vida ile sıkıyorsun.
SSD'nin altına yükseltme vidası gibi hafif uzunca bir vida olacak. onu anakarta vidalayıp üzerine ssyi vidalayacaksın.Anakartım B450M A Pro Max
M2 SSD'im : Kingston A2000
Giriş kısmı oluyor ama anakarta vida ile bağlama yeri yok ne yapmalıyım ?
Nasıl bir vida olacak ?SSD'nin altına yükseltme vidası gibi hafif uzunca bir vida olacak. onu anakarta vidalayıp üzerine ssyi vidalayacaksın.
Anakartta m2 ssd vidası var. Anakartta takacağım yer yokAnakart'ı ilk açtığın zaman yanında yedek vidalar gelir, her anakartta olur. Onlardan birini takacaksın.
Düzeltme: Vida mı yok, vidanın oturacağı yuva mı yok?
M2 Ssd vidasını eline al, sanayideki bir civatacıya git, ona uygun somun iste, arkasına tak. Sadece dikkat etmen gereken somunun çok büyük olmaması, herhangi bir yere temas edip kısa devre yaptırmasın.Anakartta m2 ssd vidası var. Anakartta takacağım yer yok