RefX
80+ Gold
Dahası
Anakartım B450M A Pro Max
M2 SSD'im : Kingston A2000
Giriş kısmı oluyor ama anakarta vida ile bağlama yeri yok ne yapmalıyım ?
Böyle takılı , çalışır mı ?M2 Ssd vidasını eline al, sanayideki bir civatacıya git, ona uygun somun iste, arkasına tak. Sadece dikkat etmen gereken somunun çok büyük olmaması, herhangi bir yere temas edip kısa devre yaptırmasın.
Yapıştır en kötü vida almamakta ısrarcıysanBöyle takılı , çalışır mı ?
Çalışır, ama kesinlikte tavsiye edilmez. En ufak bir sarsıntıda, m2 ssd'nin enerjisi gidebilir, sektörlere zarar verebilir. Abi çok basit bak dediğim şey. Gideceksin bir civatacıya, bu vidaya uygun somun lazım dicen tamamdır. Hatta o vidanın da biraz uzunu varsa onu da alırsın.Böyle takılı , çalışır mı ?
Anakartım B450M A Pro Max
Nasıl yani ?Alıntıyı görüntüle
Yuvarlak içine aldığım vida yükseltme vidası sanırım. Onu diğer deliğe takman gerekiyor.
Yuvarlak içine aldığım yükseltme vidasını oradan söküp ssd nin deliğine denk gelen yere takacaksın. Sonra kutudan çıkan küçük vida ile montajlayacaksın.Nasıl yani ?
O çıkar diyorsun yani. Arkadan mı çıkaracağım dostum ?Yuvarlak içine aldığım yükseltme vidasını oradan söküp ssd nin deliğine denk gelen yere takacaksın. Sonra kutudan çıkan küçük vida ile montajlayacaksın.
Diğer yuvada vida duruyor. Onu takacaksın.Anakartım B450M A Pro Max
Arkadaşın işaretlediği kısmı çıkarıp o boş olan kısıma mı takacağım yani ?Diğer yuvada vida duruyor. Onu takacaksın.
Elinle çevirmeye çalış hocam hani anakartı kasaya takarken yükseltme vidaları oluyor ya mantık o. Anakartın arkasından tutacak bir şey olduğu sanmıyorum.O çıkar diyorsun yani. Arkadan mı çıkaracağım dostum ?
Aranan kan bulundu. Nasıl görmedik biz onu. Çözüldü senin problem.Alıntıyı görüntüle
Yuvarlak içine aldığım vida yükseltme vidası sanırım. Onu diğer deliğe takman gerekiyor.
Evet .DArkadaşın işaretlediği kısmı çıkarıp o boş olan kısıma mı takacağım yani ?
@BurakBrllr'in dediği gibi yapacaksın.Arkadaşın işaretlediği kısmı çıkarıp o boş olan kısıma mı takacağım yani ?