M.2 SSD ve M.2 SSD kutusu önerisi

hkersoy

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, fotoğraf ve video depolamak için taşınabilir SSD almayı düşünüyordum fakat internette biraz araştırınca kutu ile birlikte SSD almanın daha uyguna geldiğini gördüm. Masaüstü bilgisayarımda ek depolama olarak da kullanmak için 2 TB'lık bir SSD ve uygun SSD kutusu tavsiyelerine açığım. Detaylı olarak bakamadım fakat genel olarak kutuların bağlantısı Type-C gözüküyor, bilgisayara bağlamak için Type-C to USB gibi dönüştürücü ile kullansam performansta herhangi bir düşüş vs. yaşanır mı?

Bir kac gün önce şu ürünü aldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0C541QW5R?ref=ppx_pop_mob_ap_share
Bilgisayarda 3.1 portuna taktim ve 60 gb kadar dosyayi 10 dk gecmeden aktardı yanlış hatirlamiyorsam 500mb hızla aktardi.kablonun pcye giren tarafi usb bu yüzden dönüştürücü kullanmama gerek kalmadı.yalniz ısınıyor herhangi bir sogutmasi olmadığı icin doğal olarak
Cevabın için teşekkürler hocam. Peki bu 3.1 olduğu için, 4.0 alsam yine de kullanabilir miyim (3.1 performansında) yoksa illa 3.1 mi almam gerekiyor?

Cevabın için teşekkürler hocam. Peki bu 3.1 olduğu için, 4.0 alsam yine de kullanabilir miyim (3.1 performansında) yoksa illa 3.1 mi almam gerekiyor?
Bilgisayardaki en hizli veri aktarma yapabilecek port hangisiyse onu almalısın.4 derken usb4 den mi bahsediyorsun?

Bilgisayardaki en hizli veri aktarma yapabilecek port hangisiyse onu almalısın.4 derken usb4 den mi bahsediyorsun?
Pardon hocam ben yanlış anlamışım olayı. Ürünün sayfasında yazan 3.1-3.2 ifadelerini PCI-Express sürümü gibi algıladım çok alakasızmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,377
Üyeler
183,108
Son üye
bbbbirr
Geri