Elimde olan kıyafetin üstüne formadaki şeyleri yaz. Bannerlord alOkul formasımı alsam Bannerlord'mu hmm...
Ben valla 200 saat oynadım insanların daha ne gibi beklentileri var ki anlamıyorum oyun bir savaş ve fethetme simulasyonu birde içine farklı modlarda yüklenebiliyor bence kesinlikle değer. Fiyatını iyice artmadan alın diyede şimdiden uyarımı yaptım zaten.oyunun rakibi yok türünde niye etmesin fiyatı ? sunduğu şeyi yeterli derecede yapıyor eksikleri var her oyunun eksiği olduğu gibi .
Yukarda dediğim gibi oyun bence gayet iyi.Bir Türk yapımcısına şahsen ben o parayı veririm.AA kalitesinde bir oyun günümüz şartlarında zaten 20 dolar deseniz kafadan 300ü geçiyor.Bence zamlanmadan almak isteyen var ise alsın.Biraz da emeğe saygı..Adamlar oyunu çıkartıp bırakmadılar sonuçta
türk firması olduğu için önyargılı herkes kimse destek vermek istemiyor adam kendi ülkesinde yapılan oyunu bile torrent indiirim diyor sonra başka firmalar neden türkçe dil desteği yapmıyor diye ağlarlarBen valla 200 saat oynadım insanların daha ne gibi beklentileri var ki anlamıyorum oyun bir savaş ve fethetme simulasyonu birde içine farklı modlarda yüklenebiliyor bence kesinlikle değer. Fiyatını iyice artmadan alın diyede şimdiden uyarımı yaptım zaten.