Neler Yeni

M1 İşlemcili Macbook Hakkında Bazı Sorularım Var

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Batuhan Divrik
Aşırı teşekkür ederim baz modeli alacağım ben de ne gerek var 2000 TL ödemeye. Zaten siz depolama için hard disklerin çalıştığını belirttiniz. Gider sağlam bir taşınabilir hard disk veya ssd alırım, param cebimde kalır.
Eklemeleriniz çok değerli ❤️ teşekkür ederim.
8 gb 256 gb ssd olan versiyonu kullanmaktayım. Ram olarak hiçbir eksiklik yaşamadım. Yazılım ile uğraşmıyorum ama video editi yapıyorum ara ara. 8GB ramin bana çok fazla yettiğini söyleyebilirim. Sarj süresi olarak 13 saat gittiği de oluyor 18 saat gittiği de oluyor nasıl kullanıldığı önemli aslında. Onun haricinde küçük olmasından dolayı ben de çok düşündüm acaba yeter mi diye. Bilmiyorum fiyatından mı ama bana yetti .d. Onun haricinde 256 gb depolamanın yetmediği yerler oluyor haliyle o zamanlar için de 500 gb bir ssd aldım harici olarak kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor. Tek sıkıntısı var macbookun o da sadece type-c girişi olması. O yüzden bir type-c dönüştürücüsü almanız gerekiyor. Onu artık bütçenize göre seçersiniz.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
8 gb 256 gb ssd olan versiyonu kullanmaktayım. Ram olarak hiçbir eksiklik yaşamadım. Yazılım ile uğraşmıyorum ama video editi yapıyorum ara ara. 8GB ramin bana çok fazla yettiğini söyleyebilirim. Sarj süresi olarak 13 saat gittiği de oluyor 18 saat gittiği de oluyor nasıl kullanıldığı önemli aslında. Onun haricinde küçük olmasından dolayı ben de çok düşündüm acaba yeter mi diye. Bilmiyorum fiyatından mı ama bana yetti .d. Onun haricinde 256 gb depolamanın yetmediği yerler oluyor haliyle o zamanlar için de 500 gb bir ssd aldım harici olarak kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor. Tek sıkıntısı var macbookun o da sadece type-c girişi olması. O yüzden bir type-c dönüştürücüsü almanız gerekiyor. Onu artık bütçenize göre seçersiniz.
Dönüştürücü öneriniz var mı? Büyük ihtimalle tam dediğinizi yapacağım.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Batuhan Divrik

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dönüştürücü öneriniz var mı? Büyük ihtimalle tam dediğinizi yapacağım.
bende apple orijinal dönüştürücüsü var 700 tl falan. o biraz pahalı tabi. dandik marka almayın.type c girişine zarar veriyorlar.gereksiz masraf çıkmasın.bende 10 liralık typc usb dönüştürücü var mesela onu kullanırken karşıya mikrofondan cızırtılı ses gidiyor.ondan dolayı kullanmıyorum.veri yoluna zarar verebilir.

Top Bottom