Neler Yeni

M1'li macbook'a windows 10/11 kurma

Konce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Konce
Selam, internette bu sorunu araştırırken bayağı beni yordu aslında çünkü şimdi M1 çipli olduğu için Bootcamp vs çalışmıyormuş. VirtualBox eskiden olmuyordu fakat şu an tam 1 yıl önce gelen güncelleme ile artık destekleniyor olmalı. Bu arada belirtmeyi unuttum mümkünse ücretsiz bir program olursa daha iyi olur. Ücretli programın ücretsiz versiyonu yerine VirtualBox veya benzeri ücretsiz bir program öneriniz ve kurulum yolunuz var mıdır?

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
virtual machine mi ariyorsunuz?

Konce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Konce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
virtual machine mi ariyorsunuz?
mümkünse virtual box ile kurmak istiyorum ama bir ton sorun yaratıyor ama gene güvenilir öneriniz var mı veya ona artık düz iso kuramıyor muyum yoksa o windows insider'daki isoyu mu kurmalıyım?

Hocam tüm win uygulamalarını yüklemek için sanal makine ancak paralells desktop var tamamen win kuramazsınız

donanimci98

80+ Bronze
en iyisi parallels desktop ama ücretli. direkt kendisi indiriyor windowsu ek bir şey yapmana gerek yok. 2 hafta deneme süresi vardı ben kullanırken.

Konce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Konce
Hocam tüm win uygulamalarını yüklemek için sanal makine ancak paralells desktop var tamamen win kuramazsınız
ya zaten windows'u bazı işler için kurmak istiyoruz öyle hep kullanmak için değil de arada bazı windows programlarına daha kolay kullanımı oluyor ondan dolayı da paralels de ücretli işte ondan dedim virtualbox'da da bir ton hata veriyor sorun yaşıyoruz.

ya zaten windows'u bazı işler için kurmak istiyoruz öyle hep kullanmak için değil de arada bazı windows programlarına daha kolay kullanımı oluyor ondan dolayı da paralels de ücretli işte ondan dedim virtualbox'da da bir ton hata veriyor sorun yaşıyoruz.
Hocam arm tabanlı ücretsizler var onda da her şey yüklenmiyor maalesef

Konce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Konce
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri