VANGUARD VE İDM AÇIK ONLAR ÇOK ETKİLEMİYOR STEAM VS AÇIK DEĞİLArkaplan uygulamaları ?
caps kapat lütfen,VANGUARD VE İDM AÇIK ONLAR ÇOK ETKİLEMİYOR STEAM VS AÇIK DEĞİL
"Crystal Disk Mark" ile bakın.beyler değerler mevcut da en altttaki değerlerdeki en sağ daki write değeri yüksekken şimdi yaparken neden düşük arkada bir tek google açık
Alıntıyı görüntüle
okuma yazma değerlerinde problem yok da ilk yapdığım test de en sağdaki write yüksekken neden şimdi düşük 2. wirte yazan kısım yazma diğerinin ne işe yaradığını bilmiyorum"Crystal Disk Mark" ile bakın.
kusra bakmayın başka bir şey açık değil teamspeak3 uygulaması açık diğer testi yaparkende açıktı birde wallpaper enginecaps kapat lütfen,
Değerleri yazarsan olurmu ben pek programdan anlamadımda.
Hocam wallpaper engine ayarlarından kullanılan seçenek var bir tane diskten mi yazıyor bellekten mi ? diskse onu bellek yapın kastırır.okuma yazma değerlerinde problem yok da ilk yapdığım test de en sağdaki write yüksekken neden şimdi düşük 2. wirte yazan kısım yazma diğerinin ne işe yaradığını bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kusra bakmayın başka bir şey açık değil teamspeak3 uygulaması açık diğer testi yaparkende açıktı birde wallpaper engine
görüntü kısmını belleğe olarak değiştirdimHocam wallpaper engine ayarlarından kullanılan seçenek var bir tane diskten mi yazıyor bellekten mi ? diskse onu bellek yapın kastırır.
Hocam wallpaper engine ile alakalıysa şuan geçmiştir büyük ihtimalle, asla disk kullanmanızı önermem pcyi coşturuyor resmengörüntü kısmını belleğe olarak değiştirdim
Hocam wallpaper engine ayarlarından kullanılan seçenek var bir tane diskten mi yazıyor bellekten mi ? diskse onu bellek yapın kastırır.
hocam bende bu programla ilgili bir şey anlamıyorum, düşük olması iyi mi? ?Alıntıyı görüntülehocam tekrar yapdım bu sefer daha düşük çıktı
inanın hiç bilmiyorum ms değeri olabilir ancak sanmıyorum yani random iops yazıyor oradahocam bende bu programla ilgili bir şey anlamıyorum, düşük olması iyi mi? ?
Görev yöneticisinden bakın, bu arada disk kullanımı az ise işe yaramıştırinanın hiç bilmiyorum ms değeri olabilir ancak sanmıyorum yani random iops yazıyor orada