Neler Yeni

M2 SSD değiştikten sonraki sorun

grido

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Demir
Bilgisayarımda GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 SSD kullanıyordum. Daha önce ps5 te 1 sene kullandığım Hiksemi Future 2tb Pcie 4.0 Gen4x4 SSD vardı ben ps5 i satarken ssdyi vermedim ve bilgisayardaki ssd ile değiştridm windowsu falan kurdum kullanıyorum ama bazen bir anda bilgisayar kapanıyor ve BİOS ekranına atıyor ve orda m2 ssd görünmüyor kapatıp 5 dk bekleyip yeniden açınca açılıyor sorunun sebebi ssd nin kendisi mi yoksa benim yanlış yaptığım bir şey mi ?

grido

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarımda GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 SSD kullanıyordum. Daha önce ps5 te 1 sene kullandığım Hiksemi Future 2tb Pcie 4.0 Gen4x4 SSD vardı ben ps5 i satarken ssdyi vermedim ve bilgisayardaki ssd ile değiştridm windowsu falan kurdum kullanıyorum ama bazen bir anda bilgisayar kapanıyor ve BİOS ekranına atıyor ve orda m2 ssd görünmüyor kapatıp 5 dk bekleyip yeniden açınca açılıyor sorunun sebebi ssd nin kendisi mi yoksa benim yanlış yaptığım bir şey mi ?
eskiden forumlarda herkes herkese yardımcı olmaya çalışırdı şimdi o kültür de kalmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yasin
hocam disk biçimi yüzünden olabilir rufus ile biçimlendirdin mi ama tam sorunu bilemedim. konu hakkında bilgisi olan varsa mutlaka yardımcı olur

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Onur Kartal
Disk yönetimine girip diski sil tekrar kur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,189
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom