Neler Yeni

M2 ssd dönüştürücü önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tunahan Özler
1tb ssd alacağım reisler onun için dönüştürücü önerir misiniz? anakartm gigabyte b650m s2h

Thadox

80+ Bronze

Thadox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tunahan Özler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Thadox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tunahan Özler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten bakıp söylemiştim. Anakartınızda ki x1 yuvası gen3. Bu da 950 - 1000'e yakın bir hız veriyor maksimum. Eğer gen4 olsaydı yaklaşık 1950 civarı bir hız verirdi.
hocam ben eski ssddekileri yeni ssd aktarmayı nasıl yapabilirim?

Thadox

80+ Bronze
hocam ben eski ssddekileri yeni ssd aktarmayı nasıl yapabilirim?
Aktaracağınız şeye göre biraz detay verir misiniz? Sanırım eski m2 den yeni aldığınız m2 ye dosya aktarmak istiyorsunuz. Bunun için ikisini de aynı anakarta takmanız gerek ilk olarak. Sonrasında aktarmak istediğiniz şeylere göre bir yol izlersiniz. Bazı komplike durumlar için youtube da rehber videolar var ama basit fotoğraf video vb. ise direkt sürükle bırak yapabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tunahan Özler
Aktaracağınız şeye göre biraz detay verir misiniz? Sanırım eski m2 den yeni aldığınız m2 ye dosya aktarmak istiyorsunuz. Bunun için ikisini de aynı anakarta takmanız gerek ilk olarak. Sonrasında aktarmak istediğiniz şeylere göre bir yol izlersiniz. Bazı komplike durumlar için youtube da rehber videolar var ama basit fotoğraf video vb. ise direkt sürükle bırak yapabilirsiniz
Hocam eskisi 500gb ben 1tb alacağım ve oyun var sadece yer yetmiyor. gta bf1 tarzı oyunlar dönüştürücü alıp ssdyi taktığımda ilk açtığımda bir şey yapmak falan gerekiyor mu yoksa direk sürükle bırak mı yapayım

Thadox

80+ Bronze
Hocam eskisi 500gb ben 1tb alacağım ve oyun var sadece yer yetmiyor. gta bf1 tarzı oyunlar dönüştürücü alıp ssdyi taktığımda ilk açtığımda bir şey yapmak falan gerekiyor mu yoksa direk sürükle bırak mı yapayım
Oyunlarda öyle sürükle bırak olmuyor işte. Dediğim komplike durum bu oluyor mesela. Bunun için youtube dan vs rehber video izle en olmadı internetin iyiyse sil yükle yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tunahan Özler
Oyunlarda öyle sürükle bırak olmuyor işte. Dediğim komplike durum bu oluyor mesela. Bunun için youtube dan vs rehber video izle en olmadı internetin iyiyse sil yükle yaparsın.
windowsu nasıl kuracağım?

Thadox

80+ Bronze
windowsu nasıl kuracağım?
Çok basit. En az 16 GB bi usb al sonra windows 11 indir USB'ye. Sonra USB'yi bilgisayara tak ve biosa gir. Boot seçeneklerinden USB'yi en başa al. (Boot demek yani bilgisayarı hangisinden çalıştıracaksın seç demek, sende 512gb olan M2. SSD seçili sen önceliği windows kuracağımız için USB'ye vereceksin). Daha sonra kaydedip çık ve yeniden başlat. Önüne kurulum ekranı gelecek.

Top Bottom