Neler Yeni

M2 SSD için tavsiyeye ihtiyacım var

Ezio.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat Kantekin
Bütçe
2500
Herkese iyi akşamlar. Benim bi laptopum var aldığımda içinde 512gb bir SSD vardı şimdiye kadar yetiyordu aslında ama artık yetmediğini düşünmeye başladım ve yeni SSD almaya karar verdim. Araştırdığım zaman karşıma birçok SSD çıkıyor ve aralarında cidden inanılmaz fiyat farkları olabiliyor. YouTube baktığımda da sahte SSD videosu gördüm. Böyle bir şeye kalmak istemiyorum sorun yaşamak istemiyorum. Çok hızlı bir şeye ihtiyacım yok 512gb yada 1tb bir SSD işimi görür. Önerebileceğiniz ssdler var mı ve bu ssdler arasında bu kadar büyük fiyat farkı olmasının sebebi nedir. Şimdiden herkese teşekkürler

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
bugra
Herkese iyi akşamlar. Benim bi laptopum var aldığımda içinde 512gb bir SSD vardı şimdiye kadar yetiyordu aslında ama artık yetmediğini düşünmeye başladım ve yeni SSD almaya karar verdim. Araştırdığım zaman karşıma birçok SSD çıkıyor ve aralarında cidden inanılmaz fiyat farkları olabiliyor. YouTube baktığımda da sahte SSD videosu gördüm. Böyle bir şeye kalmak istemiyorum sorun yaşamak istemiyorum. Çok hızlı bir şeye ihtiyacım yok 512gb yada 1tb bir SSD işimi görür. Önerebileceğiniz ssdler var mı ve bu ssdler arasında bu kadar büyük fiyat farkı olmasının sebebi nedir. Şimdiden herkese teşekkürler
m2 mi sata ssd mi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
efe araci
kioxia G2 modelini öneririm drama sahip fena FP üründür.

MoonWalk

80+
Exceria G2'nin ısınma durumu var. Kasalarda da ısındığını yazanlar varken laptoplarda da ısınması daha yüksek ihtimalle mümkün. Kullanımda sorun teşkil etmez, sadece ara sıra yüksek sıcaklık görülebilir; durum bu. Sorun olarak addedenler de var ancak sorun teşkil etmiyor tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,772
Üyeler
170,046
Son üye
jhyutmn987
Top Bottom