alacağın maks. hız adaptöründe kalitesine bağlı değişebilir 800 - 900Mb/s gibi olacaktır... (güncel bios boot için sorun çıkarmayacaktır diye düşünüyorum)R5 1600
ileride ufak çaplı sistem upgradelemeyi düşünüyorum sata ssdler m2 olanlar ile aşağı yukarı aynı fiyatta olduğu için dönüştürücü ile kullansam bile 400mb artış oluyor günün sonunda en azından hdd illetinden de kurtulmuş olacağım yardımınız için teşekkürler.Ekran kartı kısmına (x4) dönüştürücü takamazsın, dolu... Diğer boş kısıma takdığında (x1) alacağın maks. hız adaptöründe kalitesine bağlı değişebilir 800 - 900Mb/s gibi olacaktır... Yüksek hızları alamazsın... (güncel bios boot için sorun çıkarmayacaktır diye düşünüyorum)
Evet bu da mantıklı, yardımcı olabildiysem ne mutlu...ileride ufak çaplı sistem upgradelemeyi düşünüyorum sata ssdler m2 olanlar ile aşağı yukarı aynı fiyatta olduğu için dönüştürücü ile kullansam bile 400mb artış oluyor günün sonunda en azından hdd illetinden de kurtulmuş olacağım yardımınız için teşekkürler.