Neler Yeni

Yardım M2 SSD Okuma Yazma Hızı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
çb
Arkadaşlar kısa bir zaman önce kullanmış olduğum sisteme bir m2 ssd satın aldım. Ssd için verilen bilgilerde okuma yazma hızı olarak 2000 mb/1400 mb görünüyordu ancak ssd geldikten sisteme montajlayıp yaptığım crystal mark testinde okuma yazma hızları 3200 mb/2500 mb olarak çıktı. Ufak tefek hesap farklılıkları olduğunu az çok biliyordum ama bu kadar yüksek fark olması normal mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Yuzarsef
Yüksek çıkmış sıkıntı ne tam olarak anlamadım?

Shourd

80+ Gold
Arkadaşlar kısa bir zaman önce kullanmış olduğum sisteme bir m2 ssd satın aldım. Ssd için verilen bilgilerde okuma yazma hızı olarak 2000 mb/1400 mb görünüyordu ancak ssd geldikten sisteme montajlayıp yaptığım crystal mark testinde okuma yazma hızları 3200 mb/2500 mb olarak çıktı. Ufak tefek hesap farklılıkları olduğunu az çok biliyordum ama bu kadar yüksek fark olması normal mi ?
normaldir bişi olmaz ve belki baktığınız ağır yükteki okuma yazma hızıdır yani dram yoksa hızlar düşebiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
çb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shourd

80+ Gold
Bir sıkıntı yok sadece bunun nedenini öğrenmek istedim. Neden olur normal midir gibi..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla açıkçası pc boştayken yaptığım bir testti ama bilemedim tabi
yok bende onu diyorum işte siz boştayken yaptınız ama belki batığınız testler ağır yükte büyük dosya akatarımı sırasındadır ssdnizin bi modelini atarmısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
çb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok bende onu diyorum işte siz boştayken yaptınız ama belki batığınız testler ağır yükte büyük dosya akatarımı sırasındadır ssdnizin bi modelini atarmısınız?
Tamam demek istediğinizi şimdi anladım. SSD'nin modelini söyleyeyim; Mushkin Element LX 512GB PCIe 3.0

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,064
Üyeler
162,905
Son üye
adanarepublic
Top Bottom