Neler Yeni

Yardım M2 Ssd Okuma Yazması Verilen Değerlerden Çok Uzak

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
adata sx8100np 512gb kullanıyorum 3500/2400 mb okuyup yazması gerekiyor ama bende okuma değeri 2200 yazma ise 40mb sorun nedir çözümü nedir ilk elime geldiğinde test etmiştim aldığım değerlerle şimdiki değerler arasında dağlar kadar fark var orijinal verileri alıyordum

Ekler

• resim_2022-03-27_010452.png
    resim_2022-03-27_010452.png
    26.5 KB · Hit: 19

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buradan SSD Tool Box u indirip firmware güncellemesi varsa yapabilirsin. güncelleme varsa yapınca düzelecektir. düzelmezse ürün sıkıntılı olabilir.
son sürüm diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

buradan SSD Tool Box u indirip firmware güncellemesi varsa yapabilirsin. güncelleme varsa yapınca düzelecektir. düzelmezse ürün sıkıntılı olabilir.
ve son zamanlarda pc çok fazla mavi ekran vermeye başladı ve hata dosyalarını bir arkadaşa attım overclock veya ssd hdd den dolayı olduğunu söyledi büyük ihtimalle bu yüzden

son sürüm diyor

ve son zamanlarda pc çok fazla mavi ekran vermeye başladı ve hata dosyalarını bir arkadaşa attım overclock veya ssd hdd den dolayı olduğunu söyledi büyük ihtimalle bu yüzden
anakartta başka m2 yuvası varsa oraya takıp dener misin sorun yuva da mı ssd de mi onu öğrenmiş olursun. Başka bir pc varsa onda denesende olur.

temiz bi format at ssd nin değerlerini ölç aynıysa ya ssd sıkıntılı ya anakartın ssd yuvası

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
anakartta başka m2 yuvası varsa oraya takıp dener misin sorun yuva da mı ssd de mi onu öğrenmiş olursun. Başka bir pc varsa onda denesende olur.

Ama ilk önce firmware güncelleme bak olmazsa temiz bi format at ssd nin değerlerini ölç aynıysa ya ssd sıkıntılı ya anakartın ssd yuvası
b450m h kullanıyorum 1 soket var m2 için

Ama ilk önce firmware güncelleme bak olmazsa temiz bi format at ssd nin değerlerini ölç aynıysa ya ssd sıkıntılı ya anakartın ssd yuvası
türk mantığı çıkartıp taksam etkisi olur mu ramlerde oluyordu xd

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
adata sx8100np 512gb kullanıyorum 3500/2400 mb okuyup yazması gerekiyor ama bende okuma değeri 2200 yazma ise 40mb sorun nedir çözümü nedir ilk elime geldiğinde test etmiştim aldığım değerlerle şimdiki değerler arasında dağlar kadar fark var orijinal verileri alıyordum
Test sayısını 5 seçip tekrar yapın. Ayrıca CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?

b450m h kullanıyorum 1 soket var m2 için

türk mantığı çıkartıp taksam etkisi olur mu ramlerde oluyordu xd
yani denemekten bişey olmaz ama sanmıyorum o şekilde düzeleceğini formatı dene olmazsa dediğim gibi ya ssd ya anakartta problem. formattan sonra değerler düzelmezse varsa bi arkadaşının bilgisayarında dene ssdyi

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
Test sayısını 5 seçip tekrar yapın. Ayrıca CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?
1648332996900.png

yani denemekten bişey olmaz ama sanmıyorum o şekilde düzeleceğini formatı dene olmazsa dediğim gibi ya ssd ya anakartta problem. formattan sonra değerler düzelmezse varsa bi arkadaşının bilgisayarında dene ssdyi
tamamdır hocam sağolun

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Biosunuz güncel mi?

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
Biosunuz güncel mi?
uzun süredir güncellemiyorum bir etkisi olur mu

test sayısını 5 yaptım yazım hızı 50 den 286ya yükseldi ama yine de normal değerin çok altında

uzun süredir güncellemiyorum bir etkisi olur mu

test sayısını 5 yaptım yazım hızı 50 den 286ya yükseldi ama yine de normal değerin çok altında
her test yapışımda değerler yükseliyor şimdi yazma hızı 511 oldu çözemedim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,707
Son üye
oilkuyty987
Top Bottom