S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Gigabyte H610M-H icin 240 gb m2 ya da normal ssd ariyorum.
butce 300-400
butce 300-400
bu modelde mi sorun var yoksa bu m2 kioxisa tüm serisi mi arızalıHocam anca bence WD falan bulursunuz bu fiyata .
Bütçeyi yükseltebilirseniz bunu alabilirsiniz ama kronik sorunu var sağlığı biraz hızlı düşüyor .
Kioxia Exceria LRC10Z250GG8 PCI-Express 3.0 250 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z250GG8 PCI-Express 3.0 250 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z250GG8 PCI-Express 3.0 250 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.086,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1TB olanını kullanıyorum yakında pny geçmeyi düşünüyorum 1 yıl bile olmadan sağlığı 82 olmuş . Belki ben hor kullandım ama çarem yok diyorsanız hız olarak güzel . DRAM olan en düşük fiyata sahip model de bu SN530 da bulamazsınızbu modelde mi sorun var yoksa bu m2 kioxisa tüm serisi mi arızalı
reis benim anskartla uyumludur demi? suan bu var bios hucbir sekilde ssdyi gormuyorWestern Digital SN530 SDBPNPZ-256G PCI-Express 3.0 256 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital SN530 SDBPNPZ-256G PCI-Express 3.0 256 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital SN530 SDBPNPZ-256G PCI-Express 3.0 256 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 599,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam dm attım bakabilir misinizreis benim anskartla uyumludur demi? suan bu var bios hucbir sekilde ssdyi gormuyor
M2 Genie açıp denediniz mi birde AHCI modureis benim anskartla uyumludur demi? suan bu var bios hucbir sekilde ssdyi gormuyor
yok hayir. ne yapmam gerekiyor tam olarak?M2 Genie açıp denediniz mi birde AHCI modu
Bios ayarlarından bu iki söylediğimi açın içinde windows kurulu değilse windows kurmak için usb bellek takıp boot edin windows kurarken disk seçim ekranına bir sorun yoksa düşeryok hayir. ne yapmam gerekiyor tam olarak?
windows kurulu ssd de. m2 genie ve ahci modun nerede oldugunu bilmiyorum biraz kurcaladim ama bulamadimBios ayarlarından bu iki söylediğimi açın içinde windows kurulu değilse windows kurmak için usb bellek takıp boot edin windows kurarken disk seçim ekranına bir sorun yoksa düşer
Advanced kısmını açın boot kısmında olabilir msi kartlarda direk açtığınız gibi aşağıda oluyorduwindows kurulu ssd de. m2 genie ve ahci modun nerede oldugunu bilmiyorum biraz kurcaladim ama bulamadim