cagkankaplan
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Hocam zaten dikkatli tıklamasını isteğiniz yere dikkatli bakarsanız sağlık %97 yazıyor tıklamasına gerek yok.Sol tarafta 500gb sağlığı 100 olan disk seçili o yüzden ekranda sorun yok yazıyor. Soldan alttaki 1tb ssd yi seçmen gerekiyor.
Yazıda ne yazıyor görebilsin diye dedim.Hocam zaten dikkatli tıklamasını isteğiniz yere dikkatli bakarsanız sağlık %97 yazıyor tıklamasına gerek yok.
Diğerinde De Aynı Şekilde Yazıyor Hocam, Hiç Bir Eylem Gerekli Değil DieYazıda ne yazıyor görebilsin diye dedim.
Teşekkür Ederim HocamHocam zaten dikkatli tıklamasını isteğiniz yere dikkatli bakarsanız sağlık %97 yazıyor tıklamasına gerek yok.
4 Yıldır Kullanıyorum Her İkisinide Hocam Sizce Değerleri Her İkisininde İyimi Sadece SSD 97 O KadarHocam korkulacak bir durum yoktur benimde ssd im 98-97 değerlerde ama sorunla karşılaşıldığında veya sektör hatası verdiğinde sıkıntı var demektik İyi forumlar. Ama takdir ediyorum gerçekten çok uzun ömürlü kullanışsın cihazlarını 1000 gün çalışma süresi üzerine daha 1000 gün daha çalışabilir yazıyor Tebrikler![]()
tabii ki de bu kadar uzun kullanımda gerçekten iyi dayanmış ve iyi kullanılmış bu şekilde giderseniz tahmini bi 4-5 yılınız daha var diyebilirim ama elektronik bunlar yarın açılmayadabilir ertesi günü geri açılır hiç belli olmaz sağı solu.4 Yıldır Kullanıyorum Her İkisinide Hocam Sizce Değerleri Her İkisininde İyimi Sadece SSD 97 O Kadar