takılı durumda ama ben ssd taktıgımdan beri hep bu sıcaklıklarda minimum 40a iniyor ayrıca bilgisayar 7/24 çalısır durumda bunun çok büyük bir etken olucagınıda düşünmüyorum ama.b460 kullanıyorsun ama sanrım m.2 nin soğutucusunu takmamışsın
Soğutucu bloğun termal padin plastiği var onu çıkardınız mı?takılı durumda ama ben ssd taktıgımdan beri hep bu sıcaklıklarda minimum 40a iniyor ayrıca bilgisayar 7/24 çalısır durumda bunun çok büyük bir etken olucagınıda düşünmüyorum ama.
evet cıkardım sonra taktım m2nin üzerineSoğutucu bloğun termal padin plastiği var onu çıkardınız mı?
Yalın halde olsa normal diyeceğim ama soğutucu blok da 47 derece olması normal değil. Tehlikeli sıcaklık değil.
47 derecede bir şey olmaz. Muhtemelen 7/24 açık olduğu için bi tık sıcak çalışıyor.evet cıkardım sonra taktım m2nin üzerine
anladım. yani şuanlık bir sorun teşkil etmez diyorsunuz. 6ay oldu siistemi toplayalı 6 ayın yaklasık 100 günü hiç kapanmadı.47 derecede bir şey olmaz. Muhtemelen 7/24 açık olduğu için bi tık sıcak çalışıyor.
70 derece üstü tehlikeli. 60 derece üstünde ise performans kaybı başlıyor.