Spektrumdx3
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,224
Satılan sistemin m2 ssd si hala bende ve satmaya karar verdim fakat tamamen temizlemek istiyorum nasıl yapabilirim.
Biçimlendirin.Satılan sistemin m2 ssd si hala bende ve satmaya karar verdim fakat tamamen temizlemek istiyorum nasıl yapabilirim.
biçimlendirirseniz içindeki her şey gider ama satarken alacak kişinin içindeki eski bilgilerede ulaşabilme ihtimalini düşünün çünkü 2.el ssdlerde bazı programlarla silinen dosyalar görünebiliyor (içinde özel yada çalınabilecek şeyler varsa satmayın derim)Satılan sistemin m2 ssd si hala bende ve satmaya karar verdim fakat tamamen temizlemek istiyorum nasıl yapabilirim.
SSD'lerde veri kurtarmak aşırı zor.biçimlendirirseniz içindeki her şey gider ama satarken alacak kişinin içindeki eski bilgilerede ulaşabilme ihtimalini düşünün çünkü 2.el ssdlerde bazı programlarla silinen dosyalar görünebiliyor (içinde özel yada çalınabilecek şeyler varsa satmayın derim)
Direk biçimlendirsem yetecek galibaSSD'lerde veri kurtarmak aşırı zor.
benim bildiğim ufak uğraşmalarla o dosyalar getirile biliyor hatta o yüzden hiç bir youtuber 2.el sistem toplarken ssd yi 2.el almıyorda 0SSD'lerde veri kurtarmak aşırı zor.
O HDD'ler için geçerli.benim bildiğim ufak uğraşmalarla o dosyalar getirile biliyor hatta o yüzden hiç bir youtuber 2.el sistem toplarken ssd yi 2.el almıyorda 0
tamamdır anladım hocam sağolasınO HDD'ler için geçerli.