bütçe olarak 4500 e kadar çıkarım ama o fiyatlarda almak istemiyorum normalde kingston alıcaktım hepsiburada yorumlarına baktıktan sonra vazgeçtim 2500 3000 tl ye güzel m2 ssd önerebilir misiniz?
Aynı ssd bende kullanıyorum fiyatına göre çok iyiKioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam bu nasıl iyi mi? kaç derece oluyo bu m2 yükteKioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Fiyatına göre okuma yazma hızı gayet iyi ve dram mevcut açıkçası sıcaklık değerleri hakkında bilgim yok arkadaş kullanıyormuş sorabilirsin.hocam bu nasıl iyi mi? kaç derece oluyo bu m2 yükte
test etmedimhocam sıcaklıkları nasıl
Alabilirsin hayırlı olsun.ben alıyorum ozaman bu m2 yi