arkadaşlar m2 ssd aldım samsung 970 evo plus 250 gb yazma hızı nda bir sorun yoktu ilkte 3500 e 2300 alıyorum biosda ahci modunu açında yazma hızı 630 a düştü okuma da problem yok samsung magician programında ünlem var lütfen yardım
kapattım otomatik raid moda aldı denedim yine aynıAHCI açınca düştüyse kapatmayı deneyin?
Ne kadar süredir okuma-yazma hızları düşük? Önbelleği dolmuş olabilir.kapattım otomatik raid moda aldı denedim yine aynı
daha yeni pc yi resledim biosdan bişeyler yapmıştım biosu sıfırlamama rağmen yine aynıNe kadar süredir okuma-yazma hızları düşük? Önbelleği dolmuş olabilir.
Önbelleği dolmuş büyük ihtimalle. Ayarlarını ellemenize gerek yok, kendi kendine düzelir.daha yeni pc yi resledim biosdan bişeyler yapmıştım biosu sıfırlamama rağmen yine aynı
reis aynı kafayı yicem zaten uygulamada ünlem işareti var driverle iligili hatalar var kafayı yemek üzereiym artık iade etmeyi planlıyorumÖnbelleği dolmuş büyük ihtimalle. Ayarlarını ellemenize gerek yok, kendi kendine düzelir.
magician uygulamasında ünlem var işlem yapıp güncelleme yapamıyorum nvme driver de indiremiyorum not connected diyor not support da diyorTurboWrite önbelleğin dolmuş dostum. 500 GB modelinde yazma hızı önbellek dolduğunda 600 MB/s'e düşüyor. Bir süre sonra düzelir.