Neler Yeni

Çözüldü✓ M2 SSD ye Windows 11 kuramıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahir Koçer
Selamlar, Abdullah abinin önerdiği MLD m300 1TB SSD satın aldım montajı yapıp çalıştırdım sıkıntı yok ama SSD ye win 11 kuramıyorum format ekranında m2 ssd yi seçiyorum kurulum tamamlanıyor Windows yeniden başlatılıyor ve tekrar kurulum ekranına geliyor yardımcı olabilecek var mı? Sata ssd de sıkıntısız kuruluyor sebebi nedir ?

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
kurulum tamamlandıktan sonra biostan m2 ssd ni sec yada flashı cıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahir Koçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boot menüden m2 ssd seçemiyorum ama biosta görünüyor flaşı çıkarında da bios ekranından öteye gitmiyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,921
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahir Koçer
Boot menüden m2 ssd seçemiyorum ama biosta görünüyor flaşı çıkarında da bios ekranından öteye gitmiyor
kurulum tamamlandıktan sonra biostan m2 ssd ni sec yada flashı cıkar
Sata ssd de kurulum tamamlanıp yeniden başlattığınıda Windowsu hazırlıyor acaba m2 ssd nin windows desteklememe gibi bir durumu söz konusu olabilir mi ürünün yorumlarına baktım ama kimse bu durumdan şikayetçi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

BİOS'u sıfırlayıp kaydedip çıkar mısın?
Deneyeceğim teşekkürler ilginiz için

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,921
İsim
Emre Zengin
Sata ssd de kurulum tamamlanıp yeniden başlattığınıda Windowsu hazırlıyor acaba m2 ssd nin windows desteklememe gibi bir durumu söz konusu olabilir mi ürünün yorumlarına baktım ama kimse bu durumdan şikayetçi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deneyeceğim teşekkürler ilginiz için
Bu arada emin olmak için soruyorum. M2 SSD'ye Windows'u kurdun ama sistem boot etmiyor dimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahir Koçer
Bu arada emin olmak için soruyorum. M2 SSD'ye Windows'u kurdun ama sistem boot etmiyor dimi?
Evet usb ye ıso dosyası oluşturup Windows kurulum ekranında m2 ssd seçiyorum dosyalar falan kopyalanıyor bittikten sonra yeniden başlatıyor ama boot etmiyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,921
İsim
Emre Zengin
Evet usb ye ıso dosyası oluşturup Windows kurulum ekranında m2 ssd seçiyorum dosyalar falan kopyalanıyor bittikten sonra yeniden başlatıyor ama boot etmiyor
Tamamdır BİOS'u bir sıfırla Windows Boot Manager'ı otomatik ayarlaması gerek olmazsa yaz BİOS ayarlarına bakayım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,921
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahir Koçer
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahir Koçer
Tamamdır BİOS'u bir sıfırla Windows Boot Manager'ı otomatik ayarlaması gerek olmazsa yaz BİOS ayarlarına bakayım.
Hocam sonunda kurabildim. Dediğin gibi biosu sıfırladım daha sonra biostan windowsun kurulu olduğu diski biçimlendirdim ( Windows kurulum ekranı disk seçme bölümünde de kurulu olan diski biçimlendirmiştim işe yaramamıştı) sonra boot menüden uefi bios flaşh belleği seçtim ve kurulum ekranına geldim yine disk seçme bölümünden m2 ssd seçip kurulumu tamamladım ve cihaz yeniden başlatıldı tam o sırada flaşh belleği çıkarıp f4 e bastım yani güvenli moda geçmesi için basmayada bilirsiniz çünkü windows güvenli moda girmeden direkt kurulum ekranına geldi ve kurulum tamamlandı şuan problem yok teşekkürler yol gösterdiğiniz için :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,716
Üyeler
163,210
Son üye
ticaretarsiv
Top Bottom