m2 ssd de yamukluk yok değil mi fiziksel olarakOturmuyor iste. Vida boşa dönüyor, kısa geliyoe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
M2
Bu taktigim ssd yeni değil. Eskini 3.0 a aliyorum. Arkada sogutma bloklu yerdeydi bu, oraya yenisini taktim. Bunu da 2. yere takacam. Sogutma blogunun vidası uzundu, oturuyorduBu çakma ssdlerde değil mi boyutunu mu hesaplayamamışlar
Vida bulmanız lazımBu taktigim ssd yeni değil. Eskini 3.0 a aliyorum. Arkada sogutma bloklu yerdeydi bu, oraya yenisini taktim. Bunu da 2. yere takacam. Sogutma blogunun vidası uzundu, oturuyordu
evde yok mu uzun vida yada plastik bir parça koy arasına xdBu taktigim ssd yeni değil. Eskini 3.0 a aliyorum. Arkada sogutma bloklu yerdeydi bu, oraya yenisini taktim. Bunu da 2. yere takacam. Sogutma blogunun vidası uzundu, oturuyordu
Bu tarz lazım sanırım. Yada metalli olanlardanEvde vida var da o kadar ince yok
O anakrttaki ayak degismiyor mu. Kutu icinde baska ayak var, vida ona oturuyor. Eger onayagi takabilirsen sorun cozulur. Ama karta zarar vermemek icin cok zorlamadim ayağı cikartmak icinevde yok mu uzun vida yada plastik bir parça koy arasına xd
Peki vidalamadan biraksam bisey olurmu? Hemenustune ekran karti denk glecek. Çok fazla kalkik duramaz sanirimBu tarz lazım sanırım. Yada metalli olanlardan