Neler Yeni

M21 Dokunmatik Kilitleniyor Aç/kapa yapınca düzeliyor

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Kadir Efe Ulusoy
aç kapa yapınca düzeliyor ama ekran günde 4-5 defa donuyor nedeni nedir ekrandan kaynaklı değil 2 defa değişim yaptırdım

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Fatih Ayhan
Dokunmatik mi kitleniyor komple telefon mu kitleniyor yani ekranda bir şeyler oynamaya devam ederken dokunmatik mi çalışmıyor?

eğer sadece dokunmatik kesiliyorsa ekran kaynaklı diyeceğim 2 kere değişmişsiniz komple telefon donuyorsa anakart arızası olabilir. Sadece dokunmatiğin devre dışı kalmışçasına donması ile hiç karşılaşmadım. Direkt samsung servisine gösterseydiniz keşke 2 kere ekran değişmek yerine. Samsung servisi ekran değişimine karar verdiyse de vah hallerine diyeyim..

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Kadir Efe Ulusoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dokunmatik mi kitleniyor komple telefon mu kitleniyor yani ekranda bir şeyler oynamaya devam ederken dokunmatik mi çalışmıyor?

eğer sadece dokunmatik kesiliyorsa ekran kaynaklı diyeceğim 2 kere değişmişsiniz komple telefon donuyorsa anakart arızası olabilir. Sadece dokunmatiğin devre dışı kalmışçasına donması ile hiç karşılaşmadım. Direkt samsung servisine gösterseydiniz keşke 2 kere ekran değişmek yerine. Samsung servisi ekran değişimine karar verdiyse de vah hallerine diyeyim..
sadece dokunmatik gidiyor garanti yokki telefonu 1 ay daha kullanıp 14t geçicem

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,654
İsim
Hakanbey
Anakart arızası banada aynısı olmuştu anakart değişince düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,566
Üyeler
169,306
Son üye
Tarhunz
Top Bottom