Neler Yeni

benim pc den cızırtılı ses geliyor reset atınca düzeliyor sorun nedir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
muhammet yılmaz
Çoklu Konu, Spam
Benim kasadan cızırtılı ses geliyor ve o geldiği an oyun takılıyor. Reset atınca düzeliyor. Ekran kartında sıkıntı var diye iade ettim. Ama düzelmedi. Bu neden kaynaklı olabilir yardımcı olur musunuz? ek olarak cızırtılı ses sanki elektiriksel bir ses gibi.

PC özellikleri: Ekran kartı AMD ASRock RX 6600 işlemci Ryzen 5 5500 SSD 512 GB psu kasanın psu su 600W RAM 16 GB.

Everest X-RACER PEAK RGB 4 Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasas bu kasanın içindeki psu​

Buğrahan Mert

80+ Silver
Benim kasadan cızırtılı ses geliyor ve o geldiği an oyun takılıyor. Reset atınca düzeliyor. Ekran kartında sıkıntı var diye iade ettim. Ama düzelmedi. Bu neden kaynaklı olabilir yardımcı olur musunuz? ek olarak cızırtılı ses sanki elektiriksel bir ses gibi.

PC özellikleri: Ekran kartı AMD ASRock RX 6600 işlemci Ryzen 5 5500 SSD 512 GB psu kasanın psu su 600W RAM 16 GB.

Everest X-RACER PEAK RGB 4 Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasas bu kasanın içindeki psu​

Ekran kartı tamir olmadıysa sorun ordadır ama bana sorarsan psuya dikkat et marka pek sağlam değil oyun oynarken pcye yaklaş sesin kaynağını bul yaz bize bakalım ondan sonra

Clayz

80+ Silver

yakin zamanda psu fani asiri tozluydu ve ciddi anlamda yuklu oyunlarda cizzzz diye ses geliyodu detayli temizledim ve kesildi bi bak cok tozluysa dene hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
muhammet yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yakin zamanda psu fani asiri tozluydu ve ciddi anlamda yuklu oyunlarda cizzzz diye ses geliyodu detayli temizledim ve kesildi bi bak cok tozluysa dene hocam
reis kasayı alalı 2 ay oluyo bide ses ram le ekran kartının arasından geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı tamir olmadıysa sorun ordadır ama bana sorarsan psuya dikkat et marka pek sağlam değil oyun oynarken pcye yaklaş sesin kaynağını bul yaz bize bakalım ondan sonra
ekran kartının yenisini gönderdiler ram le ekran kartı arasından geliyor ses

Buğrahan Mert

80+ Silver
Parçaları söküp sağlam şekilde takmayı dene kablolar dahil

Tüm sistemi değil bu arada ses gelen bölge yeterli olur bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
muhammet yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
muhammet yılmaz
Bakınca anlayamam senin hussetmen lazım rami ekran kartını takarken kablolar da aynı şekilde

Bu arada sağ taraftaki kablo ne anakarttan çıkıp yeniden anakarta gidiyor ses ordan geliyor olabilir
kablolarda sıkıntı yok bana zaman ayırdığın için teşşekkür ederim iyi akşamlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,399
Üyeler
172,829
Son üye
Ferhat kara