Neler Yeni

M21 şarj aleti önerisi

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
Arkadaşlar ben bazen dışarı çıkıyorum kuzenlerime gidiyorum orada dışarı çıktığımda şarj sıkıntım oluyor yanımda powerbank yerine böyle taşıyabileceğim taktığımda çalışacak küçük bir şey var mı yoksa power bank falan da olur dediğim gibi Samsung m21 @Contravolta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok şey istemişim lan🙁

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Arkadaşlar ben bazen dışarı çıkıyorum kuzenlerime gidiyorum orada dışarı çıktığımda şarj sıkıntım oluyor yanımda powerbank yerine böyle taşıyabileceğim taktığımda çalışacak küçük bir şey var mı yoksa power bank falan da olur dediğim gibi Samsung m21 @Contravolta

Çok şey istemişim lan🙁

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Çok şey istemişim lan🙁
Spigen Essential 10000 mAh 2 Portlu 24W (2x 5V 2.4A) iP (Intelligent Power Technology) Taşınabilir Şarj Cihazı Powerbank F711D - 000BP24947: Amazon.com.tr

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Type a ama m21 c değil mi?
o kablo ve micro-usb girişi powerbank'i şarj etmek için.
telefonu şarj etmek için telefon kablonu oradaki usb girişine takıp telefonuna takacaksın diğer ucu. :)

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o kablo ve micro-usb girişi powerbank'i şarj etmek için.
telefonu şarj etmek için telefon kablonu oradaki usb girişine takıp telefonuna takacaksın diğer ucu. :)
Hmm anladım gaziler dağının orada oturuyorlar kuzenlerim Allah nasipte ederse mi band da alacağım dağa çıkarız artık 🙃

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Bütçe? Bird a101 de philips 10000 mah powerbank var. Bak istersen 70 tl civarı.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner

Kardeşim sen ermişsen be. Onu bizde biliyoruz. Arkadaşın bütçe dostu olması için. Bu arada markaya göre değil modele göre karşılaştırmak her zaman daha iyidir.😉

Top Bottom