bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,032
Haftaya elime m34 geçicek ve kılıfım yok yaşadığım yerde de aradım bulamadım kaliteli bir kılıf öneriniz varsa almak isterim
Gerçekten karbon fiber mi hocamdaha ucuza bulursun belki
Yok be hocam değildir karbon fiber dokulu diyor. Babam kendi telefonuna bundan almış güzel duruyor, diğer kılıfı da yıllardır kullanıyorum baya güzel, sadece siyahını bulamamıştım belki siz bulursunuz.Gerçekten karbon fiber mi hocam
eyw hocamYok be hocam değildir karbon fiber dokulu diyor. Babam kendi telefonuna bundan almış güzel duruyor, diğer kılıfı da yıllardır kullanıyorum baya güzel, sadece siyahını bulamamıştım belki siz bulursunuz.
Siyahını buldum hocam güzel duruyorYok be hocam değildir karbon fiber dokulu diyor. Babam kendi telefonuna bundan almış güzel duruyor, diğer kılıfı da yıllardır kullanıyorum baya güzel, sadece siyahını bulamamıştım belki siz bulursunuz.
M34 e a34 kılıfı uyar mı hocamYok be hocam değildir karbon fiber dokulu diyor. Babam kendi telefonuna bundan almış güzel duruyor, diğer kılıfı da yıllardır kullanıyorum baya güzel, sadece siyahını bulamamıştım belki siz bulursunuz.
Link atar mısınızSiyahını buldum hocam güzel duruyor
Milimlik farklar var ama pek zannetmiyorumM34 e a34 kılıfı uyar mı hocam