Neler Yeni

🔥MAALESEF TRCS BİTTİ! ETERNAL FİRE KADROSU AYRILDI!

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Oğuz
Takimin yaninda rus bayragi olmasi bile yeter.
Yanında derken neresinde var Rus bayrağı? Çünkü Sırbistan menşeli şu an. Sırp ve Türk bayrağı var Liquipedia'da. Herkes çok boş yükseliyor bence önemli olan oynayan oyuncular takımlar değil. Ayrıca HLTV de Aurora bayrağını Türk olarak güncelledi. Yani sıkıntılı bir şey yok ortada.

quartle

80+ Gold
Yanında derken neresinde var Rus bayrağı? Çünkü Sırbistan menşeli şu an. Sırp ve Türk bayrağı var Liquipedia'da. Herkes çok boş yükseliyor bence önemli olan oynayan oyuncular takımlar değil. Ayrıca HLTV de Aurora bayrağını Türk olarak güncelledi. Yani sıkıntılı bir şey yok ortada.
bizim dert yandığımız yer gittikleri org g2 dağılıcak oraya bile gidebilirdik c9 nip fnatic vs saymıyorum bile

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Oğuz
bizim dert yandığımız yer gittikleri org g2 dağılıcak oraya bile gidebilirdik c9 nip fnatic vs saymıyorum bile
Ben Furkan Güven yüzünden hiç bir zaman EF yapısını sevmedim. Dolandırıcı hükümet yanlısı adamın teki. Onun para kazanması zoruma gidiyordu açıkçası. İnş Aurora'ya gidince daha iyi kazanırlar.

quartle

80+ Gold
Ben Furkan Güven yüzünden hiç bir zaman EF yapısını sevmedim. Dolandırıcı hükümet yanlısı adamın teki. Onun para kazanması zoruma gidiyordu açıkçası. İnş Aurora'ya gidince daha iyi kazanırlar.
o adamı bende sevmiyorum aurora da kat kat fazla kazanırlar zaten

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm bu duruma, hem üzülüp hem de öfkelendim. Bir TRCS sevdamız vardı o da burada noktalandı artık.
Eternal Fire oyuncuları komple Aurora takımına transfer oldu, biraz önce açıklama yapıldı. Peki neden?
Çünkü TRCS de sponsor ve kaynak bulmak oldukça meşakatlidir ve maalesef Eternal Fire maddi konuda rahat olamadığı için sponsor ve para akışının aktif olduğu bir takıma gidip işi orada devam ettireceklermiş. Şimdi Eternal Fire takımı boşta kaldı ve CEO su Furkan Güven kim bilir ne yapacak bu takımı, satılır veya bir başka zengin gelir alır keyfi adam koyar eğlendirir. Rezillik

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Eğer Max Win ekranı alırsam, takımı kurup oyuncuları geri alacağım.

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mehmet taş
ef stickerı alsak değerlenirmi artık onlar gitti bari geride bıraktıkları takımı yatırım aracı yapak kapanırsa falan

Top Bottom