Neler Yeni

Mac Mini M4 hakkında tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan
Herkese iyi forumlar,

Oyun için kullanmakta olduğum bir kasam var fakat 4k video editlemede yetersiz kalıyor, bunun için ek bir bilgisayar arayışındaydım. Yeni tanıtılan Mac Mini M4’ü gördüm ve fiyat/performans olarak mantıklı geldi. Sadece günlük işler, video ve fotoğraf düzenleme ve iş için kullanmalık bir bilgisayar arıyor. Masaüstü ya da laptop olması önemli değil. Mac mini mi tercih etmeliyim yoksa o fiyat bandında daha iyi bir seçenek var mı?
(256gb modelini düşünüyorum, depolama sorunu için kullanmakta olduğum bir NAS cihazı ve Samsung T9 diskim var bunlar ile desteklemeyi düşünüyorum)

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
Herkese iyi forumlar,

Oyun için kullanmakta olduğum bir kasam var fakat 4k video editlemede yetersiz kalıyor, bunun için ek bir bilgisayar arayışındaydım. Yeni tanıtılan Mac Mini M4’ü gördüm ve fiyat/performans olarak mantıklı geldi. Sadece günlük işler, video ve fotoğraf düzenleme ve iş için kullanmalık bir bilgisayar arıyor. Masaüstü ya da laptop olması önemli değil. Mac mini mi tercih etmeliyim yoksa o fiyat bandında daha iyi bir seçenek var mı?
(256gb modelini düşünüyorum, depolama sorunu için kullanmakta olduğum bir NAS cihazı ve Samsung T9 diskim var bunlar ile desteklemeyi düşünüyorum)
çok güzel bir tercih olacaktır.
bende alacağım video editlemede mac çok iyi bir seçenek

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Al geç derim. Çok iyi bir cihaz. İlk Zaman M1 tanıtıldığında ve yaptığı işlerden sonra hakedilen cihazdı. Sonra çıkan m2 ve m3 bana göre yetersizdi. Ama bu M4 gerçekten fark yarattıran işlemci. Fiyatına değen işlemciler m1 ve m4

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim yorumlarınız için, sizce yıl sonuna kadar fiyatında bir güncelleme olur mu? artış anlamında

Bilal17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilal
oyun için yeterli mi sizce
İnternette çok fazla oyun testi var özellikle 2 konuda yetersiz
1. Oyunları yazamıyor mac mini onun için harici ssd alıcaksın
2. Bu daha önemli mac mini oyun kaldırmıyor internetteki test videolarını izlersen kısa süreli iyi performans veriyor ama yarım saat geçmeden ısındığı için daha yavaş çalışmaya başlıyor yani oyun temposuna uygun değil. Üstelik gelişmiş oyunları oynayamazsın ama lol kaldırır

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Enco
Top Bottom