Benim bildiğim sadece Windows 10 ve Xbox için var .bilen varmi bulamadim
dostum mac oyun için değil hele macbook un ucuz modelleri ise oyun oynamayın o iş ve film izleyenler içinbilen varmi bulamadim
dostum mac oyun için değil hele macbook un ucuz modelleri ise oyun oynamayın o iş ve film izleyenler için
Bunlardan biri :/ Ekran karti yok onun islemci icerisindeki UHD630 (Tam emin degilim) kullaniyor oyunu oynayabilirseniz sukredinmacbook air
oyunu 10 fps te falan oynarsın indirsen bilemacbook air
Adam 2 yıl önce konuyu açmış.MacBook bilgisayarlar M1 işlemci ile çığır açtı. Açamayacakları oyun yok öyle söyleyebilirim. Ancak oyunların M1 işlemci üzerinde çalışabilir şekilde kodlanması lazım. Steam oyunlarını oynayabilmeniz için Parallels kullanabilirsiniz. Aşağıya bıraktığım bağlantı ile hangi oyunların M1 işlemciye uyumlu olduğu listelenmiştir.
Hocam erken mi oldu ne ?MacBook bilgisayarlar M1 işlemci ile çığır açtı. Açamayacakları oyun yok öyle söyleyebilirim. Ancak oyunların M1 işlemci üzerinde çalışabilir şekilde kodlanması lazım. Steam oyunlarını oynayabilmeniz için Parallels kullanabilirsiniz. Aşağıya bıraktığım bağlantı ile hangi oyunların M1 işlemciye uyumlu olduğu listelenmiştir.