Neler Yeni

MacBook Air 2017 hala alınır mı?

Just4poti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem Günşen
Merhaba, bir MacBook Air 2017 128 GB modelinden alacağım kozmetik olarak neredeyse sıfır gibi tuşlar ve diğer bileşenler düzgün çalışmaktadır. Tek bir eksisi var pil devri biraz yüksek, 950 civarı. Oyun oynayan birisi değilim, iş ve şirket için alacağım. Sizce günümüz şartlarında bu cihaz kaç lira eder? Anlayan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Emre Efe
direkt alinmaz bence macbooklarda pil devri siniri 1000 zaten ve 128 yetersiz isletim sistemi vb seyleri cik direkt 100gb alti

en dusuk m1 almaya calisin

mehmettici

80+ Silver
Merhaba, bir MacBook Air 2017 128 GB modelinden alacağım kozmetik olarak neredeyse sıfır gibi tuşlar ve diğer bileşenler düzgün çalışmaktadır. Tek bir eksisi var pil devri biraz yüksek, 950 civarı. Oyun oynayan birisi değilim, iş ve şirket için alacağım. Sizce günümüz şartlarında bu cihaz kaç lira eder? Anlayan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.
i3 mi i5 mi pentiummu
Mesaj otomatik birleştirildi:

direkt alinmaz bence macbooklarda pil devri siniri 1000 zaten ve 128 yetersiz isletim sistemi vb seyleri cik direkt 100gb alti

en dusuk m1 almaya calisin
mac alinacaksa bende m1 alirim amma bu butce sinirsa asus gibi markalarin i5 i7 lilerine yonelirim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,493
İsim
Olcay akbulut
bütçe nedir

Just4poti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem Günşen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
i5 6. nesilmi 7 mi bide seri kodu nedir
3 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip 1.8 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 (2.9 GHz’e kadar Turbo Boost)
seri kodu ve nesil olarak ne demek istediğinizi anlamadım bilgisayarı ikinci el bir tanıdığımdan alacağım nesil olarak 2017 model olduğunu söyledi

10k

mehmettici

80+ Silver
3 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip 1.8 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 (2.9 GHz’e kadar Turbo Boost)
seri kodu ve nesil olarak ne demek istediğinizi anlamadım bilgisayarı ikinci el bir tanıdığımdan alacağım nesil olarak 2017 model olduğunu söyledi
2017 diye bişey yok ilan atarmisiniz bakalim

10 liraya daha iyi pc ler var bunlar gibi

Just4poti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem Günşen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam ilan yok güvenilir komşumdan alacağım Cihaz şu

mehmettici

80+ Silver
deymez attigim cihazlar daha iyi mac kullanmak istiyorsaniz mac os kurarsiniz atiklarima

Just4poti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem Günşen

hocam daha önce acer aldım ve kullandım şahsen kalitesi beni memnun etmedi macbook airi yaklaşık bir hafta test etme şansım oldu ve gerek pil ömrü gerek performans olsun aceri ikiye katlar cok rahat bir şekilde ben oyun oynamak vs icin almayacağım onun için başka cihazlarım var

mehmettici

80+ Silver
hocam daha önce acer aldım ve kullandım şahsen kalitesi beni memnun etmedi macbook airi yaklaşık bir hafta test etme şansım oldu ve gerek pil ömrü gerek performans olsun aceri ikiye katlar cok rahat bir şekilde ben oyun oynamak vs icin almayacağım onun için başka cihazlarım var
acerin bazilari dandik marka lenovo da iyidir yine s,iz,n karariniz kaziklanmak yerine alabilirsiniz

Just4poti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem Günşen
acerin bazilari dandik marka lenovo da iyidir yine s,iz,n karariniz kaziklanmak yerine alabilirsiniz
Bu attığınız model ile eş değer bir modeldi hocam tam hatırlamıyorum küçük kardeşime verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,155
Üyeler
159,583
Son üye
jubababa
Top Bottom