Neler Yeni

Macbook Air M2 15" MediaMarkt 3000TL Web'e Özel İndirimli

Vatandaki stoğun bittiğini belirteyim.
Evet malesef ben iptal ettikten sonra vatanbilgisayarda hem stok bitti hem mediamarkttan ürünü iptal ettik. 37.000'e 15" modeli de alamadık. her şey tersine gitti. Lanet olsun vatanbilgisayara. Ordan alırım diye iptal etmiştim ama anında stoklar sıfırlandı. Saçma sapan bir durumla iç içe kaldım. Şimdi tekrar fırsat kolluyorum aynı fiyata 15" macbook air m2 bulabilirmiyim diye (n) Bakalım hakkımızda hayırlısı.

Aga ürünü siz satıyormuşsunuz gibi niye böyle başlık açıyorsunuz. Fiyatını yaz geç başlığa, valla çok ilginç
Neden bu kadar gerildin anlamadım? konuda kendi satıyor gibi davranmamış kampanyayı detaylı anlatmış öneride bulunmuş.

Aga ürünü siz satıyormuşsunuz gibi niye böyle başlık açıyorsunuz. Fiyatını yaz geç başlığa, valla çok ilginç
O gün kafam rahat değil diye cevap veremedim. Ben konuda "biz satıyormuşuz" gibi bir başlık atmadım. Anlık bir indirim gördüm ve konu içeriğine detaylı ne olduğunu belirttim insanlar faydalansın diye. Sizin niye böyle kasıldığınıza anlam veremedim. Bencede ilginç gerçekten!...

Evet malesef ben iptal ettikten sonra vatanbilgisayarda hem stok bitti hem mediamarkttan ürünü iptal ettik. 37.000'e 15" modeli de alamadık. her şey tersine gitti. Lanet olsun vatanbilgisayara. Ordan alırım diye iptal etmiştim ama anında stoklar sıfırlandı. Saçma sapan bir durumla iç içe kaldım. Şimdi tekrar fırsat kolluyorum aynı fiyata 15" macbook air m2 bulabilirmiyim diye (n) Bakalım hakkımızda hayırlısı.
Kısmetinizde yokmuş, umarım daha iyi fırsatlar çıkar karşınıza.

Geri