Cellular=Pin kart, ne gerek var ki? mobil veri paylaşabiliyorken 64GB İpad + Apple pencil (ki bence almana gerek yok Wiwu'lar gayet kaliteli Apple Pencil sahibi biri olarak söylüyorum ayrıca İpad 8) gayet yeterli10.2 inç iPad Alınır mı?
Wi-Fi + Cellular, 256GB, Apple Pencil, fiyat = 10k.
Ders ve bazı Programlar için yoksa en sadesi olan MacBook Air mi almalıyım? =15K
Gördüğüm mesajlara göre 64GB ilerleyen zamanlar da yetmiyormuş denildi. Ondan dolayı bir sormak istedim sadece ekstradan 2 3 tane oyun ve video falan yüklerim. O zaman 64GB gayet yeter de artar diyorsun.Cellular=Pin kart, ne gerek var ki? mobil veri paylaşabiliyorken 64GB İpad + Apple pencil (ki bence almana gerek yok Wiwu'lar gayet kaliteli Apple Pencil sahibi biri olarak söylüyorum ayrıca İpad 8) gayet yeterli
Dipnot: Üniversite 4. sınıfım 2 senedir taş çatlasa 7 GB depolama kullandım ki ben de ders amaçlı kullanıyorum ne yapacaksın gerçekten 256GB'ı?
Nasıl yetmiyor ya 32 GB ile üni bitiren arkadaşım var benimGördüğüm mesajlara göre 64GB ilerleyen zamanlar da yetmiyormuş denildi. Ondan dolayı bir sormak istedim sadece ekstradan 2 3 tane oyun ve video falan yüklerim. O zaman 64GB gayet yeter de artar diyorsun.
Macbook Air M1 işlemcili base model kullanıyorum. Taşınabilirlik,pil performansı ve güç konusunda muazzam bir bilgisayar. Şimdi sizin ne için kullanacağınız önemli olan. Biri bilgisayar biri tablet. Gelecek yatırımı olarak bilgisayar daha verimli gibi duruyor.10.2 inç iPad Alınır mı?
Ders ve bazı Programlar için yoksa en sadesi olan MacBook Air mi almalıyım? =15K
Ders konusunda sadece not almak, video izlemek vs ise ikisi de iş görür. Bazı programlar kısmını açmanız gerek. Dersin niteliğine göre de iPad daha mantıklı olabilir. Ben olsam klavyesiz almazdım ama.10.2 inç iPad Alınır mı?