Link atarmısıbMerhaba. Öğrenci indirimiyle Ipad Air alacağım. Hediye olarak kalem verileceği yazıyor sitede. Fakat hediye olarak Apple Pencil 2 mi veriliyor yoksa Apple Pencil USB-C modeli mi ?
Apple Pencil Pro veriliyor. Sepete ekleyip görebilirsin en son indirim düşüyor.Merhaba. Öğrenci indirimiyle Ipad Air alacağım. Hediye olarak kalem verileceği yazıyor sitede. Fakat hediye olarak Apple Pencil 2 mi veriliyor yoksa Apple Pencil USB-C modeli mi ?
Aaa çok teşekkürler hocam. Ben siparişi verince yanında gönderecekler sanıyordum. Direkt seçmemiz gerekiyormuş. Baya kârlı bir alışveriş oluyor bu.Apple Pencil Pro veriliyor. Sepete ekleyip görebilirsin en son indirim düşüyor.
Rica ederim. Evet baya kârlı bir alışveriş oluyor. Üstelik bir kaç karta peşin fiyatına 3 taksit de sağlıyorlar. Bende çekmeyi düşünüyorum bir tane.Aaa çok teşekkürler hocam. Ben siparişi verince yanında gönderecekler sanıyordum. Direkt seçmemiz gerekiyormuş. Baya kârlı bir alışveriş oluyor bu.
Alırsanız şimdiden hayırlı olsun.Rica ederim. Evet baya kârlı bir alışveriş oluyor. Üstelik bir kaç karta peşin fiyatına 3 taksit de sağlıyorlar. Bende çekmeyi düşünüyorum bir tane.![]()
Hocam bir soru daha soracağım. Ben üniversite öğrencisi değilim. Mezuna bıraktım. Bir sorun olur mu ? Bazı kişiler öğrenci belgesi hakkında hiçbir şey sormuyor demişlerdi.Rica ederim. Evet baya kârlı bir alışveriş oluyor. Üstelik bir kaç karta peşin fiyatına 3 taksit de sağlıyorlar. Bende çekmeyi düşünüyorum bir tane.![]()
Teşekkür ederim. O konu hakkında bilgim yok, bende şu an bir üniversite okumuyorum. Bende internette bazı kullanıcıların "ben aldım üniversite ile ilgili hiçbir şey sormadılar" falan dediklerini gördüm ama bu konu hakkında kesin bir bilgim yok. Zaten isterlerse üniversite okuyan bir arkadaşın üstüne alacağım.Alırsanız şimdiden hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bir soru daha soracağım. Ben üniversite öğrencisi değilim. Mezuna bıraktım. Bir sorun olur mu ? Bazı kişiler öğrenci belgesi hakkında hiçbir şey sormuyor demişlerdi.
Olur mu öyle şey öğrenci belgesi ile alışveriş yapıyorsunuzAlırsanız şimdiden hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bir soru daha soracağım. Ben üniversite öğrencisi değilim. Mezuna bıraktım. Bir sorun olur mu ? Bazı kişiler öğrenci belgesi hakkında hiçbir şey sormuyor demişlerdi.
Tamamdır teşekkürler.Teşekkür ederim. O konu hakkında bilgim yok, bende şu an bir üniversite okumuyorum. Bende internette bazı kullanıcıların "ben aldım üniversite ile ilgili hiçbir şey sormadılar" falan dediklerini gördüm ama bu konu hakkında kesin bir bilgim yok. Zaten isterlerse üniversite okuyan bir arkadaşın üstüne alacağım.
Çoğu kişi öğrenci belgesi ile ilgili bir şey sormadıklarını söylemişti. O sebeple. En kötü ihtimal üniversite öğrencisi bir tanıdığım aracılığı ile alırım.Olur mu öyle şey öğrenci belgesi ile alışveriş yapıyorsunuz