Neler Yeni

Macbook Air'a soda döküldü

myhtai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Babur
Selam. Ne olur ne olmaz yazmak istedim.
Bilgisayarın üstüne azıcık soda döküldü ben de hemen klavyenin üstünü sildim. Tuşlarda veya bilgisayarda 1 gram sıkıntı yok ancak yazmak istedim. Tuşların içine kaçmıştır diye korkuyorum, bence bir yere götürmeye veya baktırmaya hiç gerek yok ama yine de sormak istedim. Tuşların tamamı çalışıyor. Beni rahatlatmaya yarayacak cevaplar vermeniz dileğiyle :)

MacBook modeli: MacBook Air 15" M.2

serwintes

80+ Gold
Selam. Ne olur ne olmaz yazmak istedim.
Bilgisayarın üstüne azıcık soda döküldü ben de hemen klavyenin üstünü sildim. Tuşlarda veya bilgisayarda 1 gram sıkıntı yok ancak yazmak istedim. Tuşların içine kaçmıştır diye korkuyorum, bence bir yere götürmeye veya baktırmaya hiç gerek yok ama yine de sormak istedim. Tuşların tamamı çalışıyor. Beni rahatlatmaya yarayacak cevaplar vermeniz dileğiyle :)

MacBook modeli: MacBook Air 15" M.2
ben de su dökmüştüm ama bişi olmadı

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
hocam ters çevirin içine gitmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer şeker varsa 1-2 güne katılaşır sertleşir tuşlar

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
Soda meyveli şekerliyse yapış yapış olacaktır birkaç güne detaylıca temizlenmesi gerek bence

myhtai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Babur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi sodadan döküldü
Sırma.

Soda meyveli şekerliyse yapış yapış olacaktır birkaç güne detaylıca temizlenmesi gerek bence
Meyveli değildi. Sırma sade soda.

Yarın teknik servise götüreceğim bakalım ne diyecekler. Başka fikirleriniz önerileriniz varsa lütfen yazın. Yarın gideceğim ben de teknik servise. Umarım hiçbir şey olmamıştır, 1 hafta bile olmadı alalı.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,070
İsim
göksel yurtcan
meyveli soda ise sıkıntı olabilir hocam ama daha sıkıntı yoksa problem olmaz diye düşünüyorum

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bişey olmaz

myhtai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Babur
Merhabalar tekrardan. Bugün Apple'ın İzmir'deki servisi olan Egemek'e gittim. Klavye tuşlarından sızsa dahi arada bir bölüm varmış sanırım koruma amaçlı, anakarta gitmeyeceğini söylediler. Kullanabilirsin dediler. Oksitlenme yaparsa getir dediler. Bu arada bilgisayarı yaklaşık 14 saat kullanmadım ve götürdüm. Şimdilik bilgisayarda hiçbir sıvı gözükmüyor, hiçbir kenarında. Ben bir şey olacağını sanmıyorum, yardımlarınız için teşekkür ederim ve başka söyleyeceğiniz şeyler varsa lütfen söyleyin ki bilgileneyim. Tekrardan sağ olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,253
Üyeler
169,553
Son üye
swokki
Top Bottom