José Mourinho
80+ Silver
Normalde ben kasali alcaktim fakat ailem rahat tasiyim falan diye laptop istiyo. Bende kararsiz kaldim sizce hangisi
oyun oynayacaksan macbook almaNormalde ben kasali alcaktim fakat ailem rahat tasiyim falan diye laptop istiyo. Bende kararsiz kaldim sizce hangisi
Oyun oynamaksa amacın tabii ki kasa laptoplarin oyun performansı kasalara göre çok gerideNormalde ben kasali alcaktim fakat ailem rahat tasiyim falan diye laptop istiyo. Bende kararsiz kaldim sizce hangisi
amacınıza bağlı hocam çoğunlukla iş kolaylığı falan istiyorsanız macbook alın ben oyun falanda oynayacağım ama yanımda da taşımak istiyorum diyorsanız oyuncu laptoplarından alınNormalde ben kasali alcaktim fakat ailem rahat tasiyim falan diye laptop istiyo. Bende kararsiz kaldim sizce hangisi
İhtiyacın nedir ?Normalde ben kasali alcaktim fakat ailem rahat tasiyim falan diye laptop istiyo. Bende kararsiz kaldim sizce hangisi
Oyun oynamak Truckersmp, Forza, Asetto falanİhtiyacın nedir ?
Vallahi şu ana kadar taşınır diye laptop alıp da bir kere bile taşıyanı görmedim.(Üniversiteli vs. Hariç)Normalde ben kasali alcaktim fakat ailem rahat tasiyim falan diye laptop istiyo. Bende kararsiz kaldim sizce hangisi
Eğer 35.000 gibi bir bütçen varsa Laptop, yoksa kasalı.Oyun oynamak Truckersmp, Forza, Asetto falan