Neler Yeni

Macbook mu yoksa Gaming laptop mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
Merhaba donanım arşivi üyeleri aklımda hep bir soru vardı Macbook daha doğrusu Apple'ın laptoplarımı yoksa Gaming laptopları diye baya düşündüm bu konuda pek fikrim yok ama artı ve eksilerini söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
Merhaba donanım arşivi üyeleri aklımda hep bir soru vardı Macbook daha doğrusu Apple'ın laptoplarımı yoksa Gaming laptopları diye baya düşündüm bu konuda pek fikrim yok ama artı ve eksilerini söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Oyun oynuycaksan gaming oynamıycaksan macbook.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
macbook genellikle iş için diye biliyorum video editleme photoshop da daha iyi diye bir bilgim var gaming laptop la da bunları yapabilirsin ama edit vs işlerde macbook kadar performans alamazsın fakat macbook la da oyun oynayamazsın benim tercihim gaming laptop olurdu karar senin yanlışım olabilir

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Oyun oynuyorsan gaming notebook.
Eksileri:
-Genellikle ağırdır, taşınabilirlik ihtiyacı varsa problem yaratır.
-Windows tek başına büyük bir eksi zaten ama oyun yüzünden bir şey diyemiyorum.

Oyun oynamıyorsan MacBook.
Tek eksisi:
-Oyun oynatamaması :D

Top Bottom