Alışveriş yapan çok pozitif teknolojiden çoğu memnun arada teknik servisten memnun olmayan var, bi kişide bu fiyata almış ve yorum yazmış sıkıntı olmamış hatta çalışanları bile övmüşDaha önce duymadım ama bu işte bir sıkıntı olabilir. Yani bir İstanbul Bilişim vakası gibi olabilir.
bende öyle düşündümde eğitim indirimi olduğu için biraz olumlu düşünüyorum direk peşin yatırmıycam zaten taksit taksit bi şansımı denemem de fayda var gibi görüyorum sence?bencede istanbul bilişim gibi bir vaka olabilir bende istanbul bilişimden konsol alacaktım iyi ki almamışım bence ucuz diye hemen olumlu bakma yani ciddi bir miktarda ucuz 1400 TL az bir miktar değil ama bence bu işin altında bir şeyler vardır (bana göre)
Valla hocam şikayetvar.com'dan ve diğer sitelerden bir bakın isterseniz. Bir de forumda direkt olarakta iste adıyla konu açın belki alışveriş yapan kişiler vardır.Alışveriş yapan çok pozitif teknolojiden çoğu memnun arada teknik servisten memnun olmayan var, bi kişide bu fiyata almış ve yorum yazmış sıkıntı olmamış hatta çalışanları bile övmüş
macbook pro 2019 modeli 128gb ssd 8gb ram i5 modeli ,evet touch bar var zaten alma nedemlerimden biri de oçok güzelir gelemdi ama firma hakkı yemekte olmaz bide touch barlı mı alıcaksınız touch barsızmı
satıcıyı öneremem güvenilir gelemdi ama hayırlı olsun birazdan kasa topla diyecek arakdaşalar burda olurmacbook pro 2019 modeli 128gb SSD 8gb RAM i5 modeli ,evet touch bar var zaten alma nedemlerimden biri de o
şikayet var a baktım ürün gelmeme sorunu yokValla hocam şikayetvar.com'dan ve diğer sitelerden bir bakın isterseniz. Bir de forumda direkt olarakta iste adıyla konu açın belki alışveriş yapan kişiler vardır.
1660s ve 2600 lü kasa toplıycaktım ama üniye yönelik olsun diye oyun sevdamdan vazgeçmek zorunda kaldımsatıcıyı öneremem güvenilir gelemdi ama hayırlı olsun birazdan kasa topla diyecek arakdaşalar burda olur
Valla o zaman güvenilebilir ama ben yine de pek güvenemedim. Akakçe'den bakın en azından onlar aracı firma olsunlar.şikayet var a baktım ürün gelmeme sorunu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
1660s ve 2600 lü kasa toplıycaktım ama üniye yönelik olsun diye oyun sevdamdan vazgeçmek zorunda kaldım
bütün konu başlıklarında sitelerde inceledim resi distürbütor firma eğitim indirimiyle ucuz satıyormuş, herkes onay almış resmi apple bayisi olduğu apple.com a sormuşlar yani , alanların hepsi güvenilir alabailirsiniz diyor ama bazıları siparişten sonra ilgiyi düşürüyorlar demiş, şikayet var daki bütün sorunlar çözülüp yayından kaldırılmışValla o zaman güvenilebilir ama ben yine de pek güvenemedim. Akakçe'den bakın en azından onlar aracı firma olsunlar.
akakçede en ucuz olarak onların sitesinde de çıkıyor ordan ana siteye pozitif teklonojiye geçiş yapyır almak içinValla o zaman güvenilebilir ama ben yine de pek güvenemedim. Akakçe'den bakın en azından onlar aracı firma olsunlar.
Ben pek bilemedim. Konuya daha bilgin kişileri de ekleyin ve dediğim gibi forumda direkt olarak sitenin adıyla konu açın.bütün konu başlıklarında sitelerde inceledim resi distürbütor firma eğitim indirimiyle ucuz satıyormuş, herkes onay almış resmi apple bayisi olduğu apple.com a sormuşlar yani , alanların hepsi güvenilir alabailirsiniz diyor ama bazıları siparişten sonra ilgiyi düşürüyorlar demiş, şikayet var daki bütün sorunlar çözülüp yayından kaldırılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
akakçede en ucuz olarak onların sitesinde de çıkıyor ordan ana siteye pozitif teklonojiye geçiş yapyır almak için