Yunus
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,801
Enayi ürünüM1'den neden uzak durulurmuş merak ettimBeni biraz aydınlatır mısınız?
Hahahaha aklına gelebilecek her türlü işlemcili ultrabookları kullandım, en performanslı olarak kullandığım tek şey Macbook M serisi işlemcili bilgisayarlardıEnayi ürünü.
niyeNe M1 versiyonu, ne de Intel işlemcili. Hiç biri alınmaz.
Mac'ten uzak durun.
kullandın mı kralEnayi ürünü.
Kullandım iş yerinde. Eve de götürdüm. Nereden baksan 4 ay kadar kullandım. Para verilmez o ürüne.niye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kullandın mı kral![]()
hocam üründe ne aksilik yaşadınız? şuan elimin altında m1 çipli pro model var biz gayet memnunuz valla evdeki diğer 2 pcden çok daha komforlu geldi banaKullandım iş yerinde. Eve de götürdüm. Nereden baksan 4 ay kadar kullandım. Para verilmez o ürüne.
İşletim sistemi ve m1 yapısı olarak kısıtlayıcıdır. Gerek dosya yönetimi, gerek uygulama ve oyun uyumlulukları, Windows ve Linux'a göre beğenmedim hiç.hocam üründe ne aksilik yaşadınız? şuan elimin altında m1 çipli pro model var biz gayet memnunuz valla evdeki diğer 2 pcden çok daha komforlu geldi bana
macos bende sevmiyorum bu arada ancak performansı iyi bence
katılıyorum valla hocam base modeller çok dertİşletim sistemi ve m1 yapısı olarak kısıtlayıcıdır. Gerek dosya yönetimi, gerek uygulama ve oyun uyumlulukları, Windows ve Linux'a göre beğenmedim hiç.
Performansı da fansız modellerde yük altında düşüyor ve ısınıyor. Pro modelleri de pahalı.
Üstelik 8 GB Ram olması da dezavantaj. Zaten macOS yapısı gereği çok ram tüketlyor, uzun kullanımlarda ram darboğazı oluyor.
Fiyat bakımından Windows PC'ler avatanjlı oluyor. Windows PC'ler de çok çok gelişmiş işlemcilere sahip. Hatta M1 çıktığı zaman bir Ryzen laptop işlemcisi vardı, M1'den daha performanslıydı.
Yavrum M1 ile oyun oyna diyen yok zaten sana Macbook ofis bilgisayarıdır iş bilgisayarıdır ayrıca prolarda ısınma sorunu 0'a yakın Yukarıda pahalı şöyle böyle diyip bütçeniz uymadığı için bilgisayarlarda kusur bulmaya çalışıyorsunuz.İşletim sistemi ve m1 yapısı olarak kısıtlayıcıdır. Gerek dosya yönetimi, gerek uygulama ve oyun uyumlulukları, Windows ve Linux'a göre beğenmedim hiç.
Performansı da fansız modellerde yük altında düşüyor ve ısınıyor. Pro modelleri de pahalı.
Üstelik 8 GB Ram olması da dezavantaj. Zaten macOS yapısı gereği çok ram tüketlyor, uzun kullanımlarda ram darboğazı oluyor.
Fiyat bakımından Windows PC'ler avatanjlı oluyor. Windows PC'ler de çok çok gelişmiş işlemcilere sahip. Hatta M1 çıktığı zaman bir Ryzen laptop işlemcisi vardı, M1'den daha performanslıydı.
İşte parasına göre kıyaslama yaptığın zaman benzeri ve daha iyileri oluyor.katılıyorum valla hocam base modeller çok dert
ama bu yeni kasalı macbook prolar falan baya iyi şarj süresine verdiği performans vs benzeri yok bile
Evladım tek oyun mu yazdım ben oraya, aaYavrum M1 ile oyun oyna diyen yok zaten sana Macbook ofis bilgisayarıdır iş bilgisayarıdır ayrıca prolarda ısınma sorunu 0'a yakın Yukarıda pahalı şöyle böyle diyip bütçeniz uymadığı için bilgisayarlarda kusur bulmaya çalışıyorsunuz.