Neler Yeni

Öneri Macbook Pro 2018 15K' ya alınır mı?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Macbook m1 air 256 kullanıcısıyım.
Oyun hariç her türlü iş yapılabilir aşırıya kaçılmadıkça.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Enayi ürünü :).
Hahahaha aklına gelebilecek her türlü işlemcili ultrabookları kullandım, en performanslı olarak kullandığım tek şey Macbook M serisi işlemcili bilgisayarlardı :)

Muhtemelen sektöre uzaksınız ve yaşınız daha çok küçük ileride olurda bu tarz ultrabook kullanacağınız bir iş ile uğraşırsanız macbook'un ne kadar değerli bir şey olduğunu anlarsınız.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Kullandım iş yerinde. Eve de götürdüm. Nereden baksan 4 ay kadar kullandım. Para verilmez o ürüne.
hocam üründe ne aksilik yaşadınız? şuan elimin altında m1 çipli pro model var biz gayet memnunuz valla evdeki diğer 2 pcden çok daha komforlu geldi bana

macos bende sevmiyorum bu arada ancak performansı iyi bence

neptün yüksel

80+ Bronze
hocam üründe ne aksilik yaşadınız? şuan elimin altında m1 çipli pro model var biz gayet memnunuz valla evdeki diğer 2 pcden çok daha komforlu geldi bana

macos bende sevmiyorum bu arada ancak performansı iyi bence
İşletim sistemi ve m1 yapısı olarak kısıtlayıcıdır. Gerek dosya yönetimi, gerek uygulama ve oyun uyumlulukları, Windows ve Linux'a göre beğenmedim hiç.

Performansı da fansız modellerde yük altında düşüyor ve ısınıyor. Pro modelleri de pahalı.

Üstelik 8 GB Ram olması da dezavantaj. Zaten macOS yapısı gereği çok ram tüketlyor, uzun kullanımlarda ram darboğazı oluyor.

Fiyat bakımından Windows PC'ler avatanjlı oluyor. Windows PC'ler de çok çok gelişmiş işlemcilere sahip. Hatta M1 çıktığı zaman bir Ryzen laptop işlemcisi vardı, M1'den daha performanslıydı.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
İşletim sistemi ve m1 yapısı olarak kısıtlayıcıdır. Gerek dosya yönetimi, gerek uygulama ve oyun uyumlulukları, Windows ve Linux'a göre beğenmedim hiç.

Performansı da fansız modellerde yük altında düşüyor ve ısınıyor. Pro modelleri de pahalı.

Üstelik 8 GB Ram olması da dezavantaj. Zaten macOS yapısı gereği çok ram tüketlyor, uzun kullanımlarda ram darboğazı oluyor.

Fiyat bakımından Windows PC'ler avatanjlı oluyor. Windows PC'ler de çok çok gelişmiş işlemcilere sahip. Hatta M1 çıktığı zaman bir Ryzen laptop işlemcisi vardı, M1'den daha performanslıydı.
katılıyorum valla hocam base modeller çok dert

ama bu yeni kasalı macbook prolar falan baya iyi şarj süresine verdiği performans vs benzeri yok bile

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz

Yavrum M1 ile oyun oyna diyen yok zaten sana Macbook ofis bilgisayarıdır iş bilgisayarıdır ayrıca prolarda ısınma sorunu 0'a yakın Yukarıda pahalı şöyle böyle diyip bütçeniz uymadığı için bilgisayarlarda kusur bulmaya çalışıyorsunuz.

neptün yüksel

80+ Bronze
katılıyorum valla hocam base modeller çok dert

ama bu yeni kasalı macbook prolar falan baya iyi şarj süresine verdiği performans vs benzeri yok bile
İşte parasına göre kıyaslama yaptığın zaman benzeri ve daha iyileri oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yavrum M1 ile oyun oyna diyen yok zaten sana Macbook ofis bilgisayarıdır iş bilgisayarıdır ayrıca prolarda ısınma sorunu 0'a yakın Yukarıda pahalı şöyle böyle diyip bütçeniz uymadığı için bilgisayarlarda kusur bulmaya çalışıyorsunuz.
Evladım tek oyun mu yazdım ben oraya, aa :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom