Machenike GX30 E-Spor kulaklık 1399 TL!

Herkes. Mİ gx 30 aldı? Yok mu gx 60 inceleyen aldım ben de ancak pc yok kimseden ses çıkmazsa en son çare kafeye gidip başka pc te test edeceğim. Ek olarak kulaklığın yazılımını yapıyorlarmış
gx60 ben aldım ama stokları yok şuan sanırım çabuk bitti.

Herkes. Mİ gx 30 aldı? Yok mu gx 60 inceleyen aldım ben de ancak pc yok kimseden ses çıkmazsa en son çare kafeye gidip başka pc te test edeceğim. Ek olarak kulaklığın yazılımını yapıyorlarmış
inceleme atmıştım görmediniz sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık çok rahat ses kalitesi baya iyi dts çok farkettirmiyor mikrofonu ortalama altı ancsi güzel çalışıyor bluetoothda ses kaliteleri arasında çok minimal farklılıklar var hissedilmiyor bile kulaklık biraz ağır ama konforu o yönünü benim için nötrledi malzeme kalitesi gayet güzel en iyi noktaları ses vurguları derinliği aşırı iyi f/p açısından 10/10luk bir kulaklık tek kötü yanı sesinin biraz kısık olması ki yüksek seste müzik dinleyen biri olmama rağmen bana yeterli geldi yazılımı olmaması kötü şarjını bt üzerinden görebiliyorum sadece.Artı ve eksi yönleri bunlardı umarım anlatabilmişimdir.
.

yaw equlizer ayarı bir tık canımı sıktı sesler tiz bass çok iyi ama ben alışkın değilim bana ayar önerecek var mı gx30 pro kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GX30 Pro için Değerlendirme:

GX30 Pro ile GX30 arasında ses kartı farkı var. Benim kafa yapım için tam sınırda oldu, ucu ucuna yetti. Eğer kafa yapınız küçükse, hiç düşünmeden alabilirsiniz. Benim kafamı biraz sıktı ama 8 saat kesintisiz kullandım, sadece kulakta terleme yaptı.

Uygulama üzerinden her türlü ayarı yapabiliyorsunuz; ekolayzır olsun, 7.1 ses ayarı olsun, hepsi mevcut. Ancak bazen seslerde gariplik hissediyorum; arada sesler kayıyor ya da kasıyor. Neden olduğunu anlayamadım. Ayrıca uygulamayı yükledikten sonra bilgisayarımda donma ve kasma başladı, bununla ilgili de emin değilim.

Mikrofonu orta-iyi seviyede. Ağırlığı neredeyse yok gibi, bu açıdan çok rahat. Ancak şarj yüzdesini görememek beni biraz üzdü.

Ürüne puanım: 8.5/10
2.000 TL bandındaki kulaklıklara göre oldukça iyi.

Son düzenleme:
Uzun vadede nsısl acaba? Aldık kutusunda duruyor ve malesef deneyemiyyorum ve Bluetooth masıl açılıyor. Teşekkür ederim
mode tuşuna 3sn basılı tutun sonrasında telefonda macheneke gx60 şeklinde gözüküyor.Kulaklığı dün 5 saat civarı kullandım herhangi bir ağrı yapmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,768
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri